“Ikke som forventet”

Vurdert som nr. 9 av 255 Restauranter i Flensburg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Vi var på restauranten 6. des 2018 etter Tripadvisors «gode anbefaling».

Service, ventetid og ‘vente-rettene’ var bra (kålsalat, tzatziki, feta).
Men, hovedrettene levde ikke opp til forventningene. Vi mistenker derfor at scoren er alt for høy.
Risen smakte som Uncle Bens hurtigris, sausen smakte som Knorrs ferdigsaus, lammekjøttet smakte ikke som lam, og grønnsakene (grønne erter, brekkbønner) virket som overkokte (fra hermetikkboks?).
Maten har ikke «restaurantkvalitet» men det ok hvis du er sulten og bare er ute etter et kjapt måltid.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Maria Katarina H

Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant i sentrum av Flensburg. Sitter du ute må du regne med en del trafikkstøy. Gode parkeringsmuligheter. Ganske stor og variert meny. Vi valgte en grilltallerken med variert kjøtt og pommes-frites og en snitzel cordon bleu med curry ris. Begge rettene var kjedelig presentert,men alt av kjøtt smakte veldig godt. Det ble og servert to dipper som og var veldig gode. Risen til snitzelen var smakløs og pommes-friten til grilltallerken var ikke god. Kelnere var veldig hyggelige og oppmerksomme. Hyggelig og greit måltid, men rom for forbedringer. Greit prisnivå.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, hansg_ranh2017
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Maten var ikke veldig imponerende. Vi spiste oss mette men heller ikke mer. Servicen var elendig og servitøren overså oss og glemte oss opp til flere ganger. Prisen var omtrent midt på treet.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Per741
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Ankom over 1 time før stengetid. Fikk beskjed om at kjøkkenet var stengt. Også merkelig at de ikke ønsket å tilby alternativer... Lite folk. Lite serviceminded.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 806hanse
Anmeldt 25. mai 2016 via mobile enheter

Litt skeptisk, men den lå rett over gaten for hotellet. Meget positivt overrasket både på pris og ikke minst smak. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2016
Takk, Harsko

Reisende som så på Macedonia Restaurant, så også på

Flensburg, Schleswig-Holstein

Har du vært i Macedonia Restaurant? Del dine erfaringer!