“Middag med venner”

Vurdert som nr. 17 av 257 Restauranter i Flensburg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. april 2024 via mobile enheter

En virkelig fin restaurant i en kjeller i en meget gammel bygård,vi spiste snitchel som hovedrett men litt forskjellige tilbehør og type, og creme brulee og en iskrem med krem og eggelikør,dette var gode smaker,men prisklasse i øvre prisklasse.

Dato for besøk: april 2024
Takk, toronado77

Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig sted. Vi var 11 stk. Fikk et hyggelig hjørne av restauranten. Hyggelig kelner. Vi var overrasket over hvor fort maten ble servert. Alle var fornøyde. Vi vil spesielt anbefale marinert lam, filesteak og wienersnitzel av kalv.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, dahlj2016
Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Bi dro hit for å få oss en bedre middag. Ventet lenge på å få bord, selv om flere var ledige. Da vi endelig fikk satt oss tok det veldig lang til før en servitør kom til bordet vårt og ga oss menyer og enda lengre tid før vi fikk bestilt. Maten var god, men servicen begredelig. Vi ønsket oss dessert, men vi fikk ikke kontakt med servitørene om sto og snakket i baren, like ved hvor vi satt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Heidi Langeland H
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Veldig koselig lokale med buede tak og fine malerier på veggene. Men maten kunne vært bedre. Vi var tre stykker som bestilte tre forskjellige ting. Bakt potet var oppvarmet og pommes frites vær stekt i litt gammel frityr olje. Ellers var snitzel og kalkun oppvarmet og ikke ferskt. Biffen var seig. Vi kommer nok ikke tilbake hit, desverre. Lokalet var veldig fint, men maten sto ikke til forventningene.

Dato for besøk: september 2019
Takk, LiseBeritR
Anmeldt 30. mars 2019 via mobile enheter

Lokalet er hyggelig innredet men men det blir mye "støy" når det er en del gjester i lokalet. Maten var ikke noe å rope hurra for og kelnerene var stort sett fraværende.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Anne Grethe S

Reisende som så på Porterhouse im Gnomenkeller, så også på

Flensburg, Schleswig-Holstein

Har du vært i Porterhouse im Gnomenkeller? Del dine erfaringer!