Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Grenzmotel(Flensburg)
USD 114
USD 107
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis parkering
USD 150
USD 139
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Hotel Nordig(Flensburg)
USD 110
USD 103
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 116 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Central-Hotel(Flensburg)
USD 116
USD 109
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Hotel Fruerlund(Flensburg)
USD 112
USD 105
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 82
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
Hotel Xenia(Flensburg)
USD 131
USD 123
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (225)
Filtrer anmeldelser
225 resultater
Vurdering fra reisende
32
82
70
26
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
32
82
70
26
15
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 225 anmeldelser
Anmeldt 1. november 2016

Sentral beliggenhet ved havnen, enkelt med parkering i nabolaget (billig). Hotellet har store og enkle rom. God service. Anbefales. Kjøring med egen bil inn i byen var kun å følge hovedgaten til havnen.

Opphold: juli 2016
Takk, Sveinung E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2016 via mobile enheter

Middels ok hotell. Oceanview = bakgård. Skittent i "matsalen". Grei frokost, savnet noe større utvalg. Hotellparking ikke nødvendig å booke, men var full. Offentlig parkering frem til 0730 mulig et lite stykke fra hotellet.

Opphold: juli 2016, reiste som et par
Takk, Hans E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2016 via mobile enheter

Først det positive, hotellet ligger rimelig sentralt til. Resten var i grunn en stor skuffelse. Veldig små rom, kan ikke påstås at 2 kan bo på et dobbeltrom. Vasken var den minste jeg har sett! Ingen kjøling på rommet, og UTROLIG lytt. Frokosten var ordentlig men minimalt utvalg. På toppen av det hele var der svært mange fulle norske og danske personer, godt voksne, mange pensjonister. Finn et annet hotell!

Opphold: mai 2016, reiste på forretningsreise
Takk, Harsko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2016

Vi hadde to netter her og kommer ikke til å velge dette hotellet igjen. Vi ble plaget av støy fra naborommet, støy fra baren og i tillegg så var det umulig å oppholde seg på rommet på dagtid fordi håndtverkere borret i bygget.
Betjeningen er dog veldig hyggelige og imøtekommende. Frokosten falt også i smak, men de er trege med å etterfylle.

  • Opphold: mai 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016 via mobile enheter

Var her for andre gang, fine rom og grei beliggenhet. Betjening er lite imøtekommende, var på hotellet ca 13:00 og fikk beskjed at det ikke var innsjekk før 15:00. Dette er jo vanlig på de fleste hoteller, men da vi spurte om en plass der vi kunne sette bagasje, fikk vi beskjed at dette var ikke mulig :-(

Opphold: februar 2016, reiste som et par
Takk, Henning F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser