Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza, avslappet atmosfære”
Anmeldelse av Vapiano

Vapiano
Vurdert som nr. 15 av 410 Restauranter i Kiel
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservater
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Vi satt ute i solen og spiste pizza til lunsj. Pizzaen var god, og vapiano vinen var god til.
Greit konsept som gjør at du kan bestille og spise i eget tempo:-)

Dato for besøk: september 2019
Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (291)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 291 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018

Vapiano ligger strategisk plassert ved gangbroen til kaiområdet for Kiler-båten fra Oslo. Det er en restaurant med god mat laget mens du ser på. Ved inngangen får du et kort som det du bestiller registreres på. Et antall kokker med vok-panner lager det du bestiller ved disken på samme måte som du venter på maten hos amerikanske fast-food kjeder. Husk å få med drikke samtidig. Betaler gjør du når du går. Maten var god, men når lokalet er nesten fullt er det å spise på en barkrakk ikke noen god løsning for eldre.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2017 via mobile enheter

En hyggelig stopp rett etter ar du har går av fergen. Vi tok noen og en liten pitlahivert. Spiste ikke noe så jeg annet ikke odden maten er.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 85kjellmac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2017 via mobile enheter

Aldeles helt fantastisk . Her er det noe for alle . Salat, suppe, anti pasti, pasta og pizza .. vi spiser her minimum 1-2 ganger per mnd .

Dato for besøk: september 2017
Takk, 79cathrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2016 via mobile enheter

Dette er et spisested for de synes det er greit å stå i kø for å hente mat i steden for å sitte sammen og prate, og som tåler mye lyd da det er mye folk her.
Bordene er laget på den måten at det blir litt vanskelig å prate med de som sitter på den andre siden av bordet når de er barn da det er mye(pynt/planter etc) på midten av bordet.
Vi bad om å få ryddet bordet 3 ganger før dette ble gjort av personalet.
Vinen var god

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, heidis335
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vapiano, så også på

Kiel, Schleswig-Holstein
 
Kiel, Schleswig-Holstein
Kiel, Schleswig-Holstein
 

Har du vært i Vapiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din