Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Priceline
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (933)
Filtrer anmeldelser
934 resultater
Vurdering fra reisende
340
424
121
33
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
340
424
121
33
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 934 anmeldelser
Anmeldt 11. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ChristineM6451, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 1. oktober 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ChristineM6451, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
LBCMarketing, General Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Fikk en god deal her og overnattet én natt. Sentralt og greit. Parkering rett utenfor, men litt dyrt (30 EUR/døgn).

Fikk rom med to dobbeltsenger.

Frokosten var super, med stort utvalg grønt, kokk som laget omelett på bestilling og god kaffemaskin.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bjorska
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christine M, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018
Google-oversetting

Dear Bjorska:
Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you.
We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations.
On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck.
Best regards
Christine Mehlhorn
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Meget sentralt hotell selv om det ligger i byen var det lite trafikkstøy og ved en av elvene kort avstand til bykjernen flott jogge trasé 6 km rundt gamle byen god parkerings plass ved hotellet , bra hotell

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser