Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (157)
Filtrer anmeldelser
157 resultater
Vurdering fra reisende
13
65
50
17
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
65
50
17
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 157 anmeldelser
Anmeldt 17. april 2017

Vi var 4 personer i reisefølget og fikk rom 210, et flott rom som lignet en leilighet. Flotte senger, rolig beliggenhet, rent og pent over alt. Lubeck er en koselig by, flotte restauranter og caffeer. Siden hotellet ligget i nærheten av Alt-Stadt så er det kort vei til handlegaten og torvet. Hotellet tilbyr en flott frokost, og ikke minst betjeningen er positive og serviceinnstilte.

Romtips: Stille og rolig hotell, rom 210 anbefales.
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Cardriver63Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2016

Trivelig hotell i gamlebyen hyggelig betjening rent koselig rom god service. Bra beliggenhet,nær kanalen. Nært båtturer, bussturer, ikke langt fra togstasjonen som tar ca 70 min. Til Kiel. Bakgården er veldig hyggelig til frokost på morgenen og koselige kvelder.

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, FrankGullColtM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2014

Ett supert hotell med hyggelig betjening, fine rom, god mat og rent. Her kan du nyte en flott by inne få meter, med barer restauranter og masse historie i skjønn samhørighet. Parkeringshus 2 gater opp fra hotellet som koster 10€ pr døgn er greit da det er liten plass i de smalegatene.

Romtips: Vi hadde rom mot gaten, litt uheldig da Tyskland slo Brasil i fotball VM ellers lite å si hvem rom man velger.
Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, VegarOst1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2013 via mobile enheter

Vi booket ett røykfritt dobbeltrom over nettet, og visste da ikke noe annet om hotellet enn at det lå svært sentralt.
Overraskelsen var derfor stor når vi så hotellrommet, som var riktig stort og flott! Rommet inneholdt en stor og god dobbeltseng, en hvit skinnsofa, liten sittegruppe med to stoler og ett lite bord, skrivebord, minibar, og ett romslig dobbeltskap.
Badet var passe stort med dusjkabinett, hårføner, håndkletørker og alt man trenger på ett bad.
Vi hadde rom i 4. etg med fire store doble vinduer ut mot gaten, noe som naturlig nok førte med seg litt støy.
Frokosten var meget bra, stort utvalg av alt man kan tenke seg til en frokost, og mulighet til å sitte både ute og inne.
De ansatte var imøtekommende, hyggelige og profesjonelle.
Alt fungerte perfekt og jeg kan bare varmt anbefale stedet!

Dato for oppholdet: juli 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, GunnRode
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2011

Vi valgte å legge påsketuren til Tyskland og Lubeck, valget falt på dette sentrumsnære hotellet. Servicen var meget bra, vi ble tatt godt i mot, og guidet til vårt rom, som var stort, rent og hadde et bra flislagt bad. Vegg til vegg teppet på rommet kunne godt vært byttet ut, men var helt greit. Frokosten på hotellet var meget bra, bra med pålegg og god kvalitet på råvarene. Nærheten til sentrum var et meget stort pluss. vi anbefaler dette hotellet for en langweekend i Lubeck.

Dato for oppholdet: april 2011
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, cardriver63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser