“Pastahimmelen”
Anmeldelse av La Carbonara

La Carbonara
Vurdert som nr. 8 av 550 Restauranter i Estepona
Anmeldt 28. mars 2024

En pastaopplevelse av de sjeldne.
Anbefaler å be kokken, -Mauritsio , velge menyen din. Pastaen er den beste ever, og gnoccien føles som å spise en sky. Den er fersk hver torsdag.
Vi kommer tilbake gang på gang og haver i pastahimmelen.
Avslutt med en perfekt tiramisu.
Lurt å bestille bord.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
1  Takk, Go52341009720

Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Dette er en skikkelig god italiensk restaurant. Kokken kom med sine anbefalinger og han kunne jobben sin. Gode italienske forretter, pastaen var rykende fersk og god. Vi følte vi fikk mye for pengene og det var en rimelig restaurant. Denne restauranten fortjener absolutt topp ti i Estepona.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, smaarev
Anmeldt 27. oktober 2022 via mobile enheter

Vi ble straks introdusert til kokken og han spurte om vi var litt eller svært sultne. Han anbefalte en delt forrett med varme auberginer og roastbiff som smakte aldeles nydelig. Hovedretten kom til rett tid og smakte også svært godt.
Vi følte oss svært velkomne og ble tatt godt vare på.
Vi kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, SigveMartinM
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Dette var første spisestedet vi testet, vi fikk et måltid av 5 litt under pari(resten var fornøyd), bare nevnte det og de løste det på en utmerket måte. Herr og fru ville ha oss tilbake noe vi gjorde vi to dager senere og fikk en utmerket opplevelse. Nu måtte vi siste kvelden av 9 netter her tilbake, fantastisk OPPLEVELSE 🙏

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Stig L
Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk service👌🏼
Kokken selv kom ut og tok bestilling. Anbefalte mat og alt smakte fortreffelig. Hit skal vi tilbake😃

Dato for besøk: juni 2022
2  Takk, Kristin O

Reisende som så på La Carbonara, så også på

Estepona, Costa del Sol

Har du vært i La Carbonara? Del dine erfaringer!