Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk ”
Anmeldelse av La Casa Del Rey

La Casa Del Rey
Vurdert som nr. 44 av 550 Restauranter i Estepona
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 63
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Trendy restaurant som serverer utsøkte Spanske og internasjonale retter. Her er det også en kjempehyggelig patio ! Utsøkte retter og hyggelig servitører

Takk, tkris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara R, marketing y publicidad på La Casa Del Rey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018
Google-oversetting

Thanks Tkris!
We are pleased to know that your visit was enjoyable. Our aim is that all our customers feel like at home and enjoy the experience.
We hope to see you again!
Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 494)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 494 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Feriemiddag med familien. Nydelig mat og fantastisk service, vi bare gikk forbi og fikk bordet til noen som ikke hadde dukket opp. Tapas med gode smaker og god vin. Morsomt tips førte til en litt spesiell dessert. Appelsin vin, veldig annerledes men et godt følge til manchego ost. Litt små bord, men det er vel slik det skal være

Takk, Stein P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara R, marketing y publicidad på La Casa Del Rey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Thanks Stein!
We are pleased to know that your visit was enjoyable. Our aim is that all our customers feel like at home in our house and they enjoy. We hope to see you again!
Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2017 via mobile enheter

Veldig fornøyd, utrolig god mat og veldig god service. Gleder oss allerede til neste besøk, for vi kommer tilbake

Takk, Susanne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sararrDR, Director de Relaciones Públicas på La Casa Del Rey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2018
Google-oversetting

Thank you very much for visiting our house and for your opinion Susanne.
We are glad to know that you had a good experience.
We hope to see you again very soon!
Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Her får du tapas av høy klasse. Etter en formiddag i gamlebyen i Estepona valgte vi La Casa Del Rey for lunch. Meget smakfulle tapas og hyggelig betjening. Særlig falt vi for ristet brød med ansjos og syltet gresskar. Smaksbombe!
Vi satt ute i den hyggelige bakhaven.

Takk, reiselars2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FerranPacheco, Director de Relaciones Públicas på La Casa Del Rey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2017
Google-oversetting

First at all thanks for visiting our house.
We are pleased to know that your visit was enjoyable and you loved our toast.
We hope to see you again
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2017

Har både vanlige retter og tapas, best kjent for det siste. God mat og utmerket vinutvalg. Servicen kan være litt slumsete, og et par ganger har vi måttet påpeke feil på regningen. Følg med, særlig på vinen.

    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kaare F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FerranPacheco, Director de Relaciones Públicas på La Casa Del Rey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017
Google-oversetting

Thanks!
Thank you very much for visiting our house and for your opinion.
We're always eager to hear what you liked and how we can improve.
Thanks again, and we hope to see you again.
Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Casa Del Rey, så også på

 
Estepona, Costa del Sol
 
Estepona, Costa del Sol
 

Har du vært i La Casa Del Rey? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din