Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra tapas i Estepona”
Anmeldelse av La Casa Del Rey

La Casa Del Rey
Vurdert som nr. 46 av 609 Restauranter i Estepona
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 61
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Denne restauranten fant vi takket være TripAdvisor! Veldig hyggelige lokaler i en trang gate med uteservering gjorde sitt til en intim stemning. Vi spiste de fleste tapasrettene på menyen, det var velsmakende og delikat! Får et lite trekk for «stiv» betjening og litt dårlig oppfølging ved bordet! Servitørene bør gå et kurs hos hovmester som var veldig hyggelig!

Dato for besøk: september 2019
Takk, 298kristianj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 689)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 689 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde et lite stopp innom La Casa del Rey i dag etter anbefalinger fra venner i årevis. Rettene vi spiste var utsøkt og vi gleder oss til å komme igjen. Neste gang blir det en helaften.

Dato for besøk: august 2019
Takk, mortenh587
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gruporeinaldo, marketing ypublicidad på La Casa Del Rey, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019
Google-oversetting

THANKS MORTEN!
We hope that we had fulfilled your expectations and we hope to see you that night.
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig bakgårdsrestaurant rett ved gamletorget. Gode tapas og god fisk. Hyggelig personale og ganske rask servering.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, SonjaMaria5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Det beste måltidet i ferien ble spist her. Vi spiste et utvalg av ulike småretter og det smakte fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, FrankO1390
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Er du i Estepona så må du ta deg en tur hit. Fantastisk tapas hadde dette stedet. Dette var blandet det beste jeg har smakt på Solkysten. Vinutvalget kan man heller ikke klage på. Servicen var god, men det tok litt tid. Det betydde ikke noe da betjeningen var smilende og blide og stemningen i lokalet var bra.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 915RitaK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Casa Del Rey, så også på

Estepona, Costa del Sol
Estepona, Costa del Sol
 
Estepona, Costa del Sol
 

Har du vært i La Casa Del Rey? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din