Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Omvisning i gamlebyen i Estepona
8

Bestill på forhånd
fra
USD 47,74
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Centro Historico de Estepona på
fra USD 47,74
Mer informasjon
Anmeldelser (1 980)
Filtrer anmeldelser
1 980 resultater
Vurdering fra reisende
1 274
605
92
9
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 274
605
92
9
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 980 anmeldelser
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Koselig historisk bydel pyntet med blomster i krukker og bed.Rent og fint i gatene. Mange benker i området til å hvile seg på og nyte de fint pyntete husene.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, karihidlel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2019 via mobile enheter

Kjempefin gamleby med flotte blomsteroppsatser. Restauranter over alt. Prøv Gambas pil-pil. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, nysjerrig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Trivelig småby med historisk sentrum. Vakre veggmalerier, og et flott botanisk museum. Fasadene på husene var preget av store veggmalerier. Flott promenade ved sjøen. Anbefaler et stopp i denne byen!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2017 via mobile enheter

Vi tok turen til Gamlebyen, og det var kjempekoselig med blomsterpotter på vegger i ulike farger. Et artig påfunn, av de som har kommet på å gjøre dette.
Det var så fredelig i disse trange gatene. Så er mann i Estepona, må gamlebyen besøkes.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Jenny P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2017

Fort gjort å gå gjennom denne delen av byen. Ikke noe utenom det vanlig.Jeg ville ikke brukt tid på dette.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Jcbergum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser