Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt å besøke!👌🏽”
Anmeldelse av Pampa Grill Málaga

Pampa Grill Málaga
Bestill bord
2
lør. 4.2.
20:00
Vurdert som nr. 82 av 2 911 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 29 personer. Vi overlot til servitøren å plukke ut forretter som alle kunne dele. Nydelige tapasretter! Så serverte de hovedretten som var plukket ut av menyen av alle oss gjester. Kjøttet var så mørt at det var som å skjære i smør, tilbehør og sauser var også veldig gode. Super service fikk vi også! Vi kommer garantert igjen!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Smyge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 017)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 1 017 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat, men snyltet oss for over 50euro (over 500kr). La til 4 ting ekstra på regningen uten at vi hadde bestilt det. Så hvis dere velger å spise her, sjekk regningen nøye før dere betaler!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, E1542TAmonicad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Var her med jobben på firmatur . Jeg og en kollega tok lunsj dagen før og jeg bestilte strip steken medium vell og chips , biffen var da slik som norsk medium . Biffen var da perfekt og chipsen veldig god med noen gode sauser , var så her med resten av jobben en gruppe på 14 mann og det ble da bestilt og alle fikk med unntak av meg , pga en feil fikk jeg litt senere , jeg hadde da bestilt samme som dagen før men di skulle vell da få den ut fortest mulig og den var mer medium rå noe jeg ikke er så begeistret for ,maten smakte uansett godt men kjøttet hadde lit dårligere kvalitet og var litt for lite stekt . Desserten brownie var god , ellers var alle fornøyd og Hadde en hyggelig kveld ,Jeg kan absolutt anbefale pampa

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk godt! Biffen smelta på tunga. Beste vi har spist. Beste restaurant i Malaga. Spiste Biff tenderloin med bakt potet og stekte grønnsaker.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Grethe F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, koselig atmosfære, absolutt til å anbefale. Indrefileten var utrolig mør, deilig salat og vakt potet av ypperste kvalitet.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gro A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pampa Grill Málaga, så også på

 
Málaga, Costa del Sol
 

Har du vært i Pampa Grill Málaga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.