Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra steakhouse”

Pampa Grill Restaurante Argentino
Bestill bord
2
ons. 4.8.
20:00
Vurdert som nr. 64 av 2 686 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

God biff, perfekt stekt og fin stemning med innsyn til kokken som griller all maten.
Fikk anbefalt en veldig god hvitvin til filet mignon, som passet perfekt. Ganske så busy, så lurt å booke bord.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, hanneah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (828)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 828 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 29 personer. Vi overlot til servitøren å plukke ut forretter som alle kunne dele. Nydelige tapasretter! Så serverte de hovedretten som var plukket ut av menyen av alle oss gjester. Kjøttet var så mørt at det var som å skjære i smør, tilbehør og sauser var også veldig gode. Super service fikk vi også! Vi kommer garantert igjen!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Smyge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat, men snyltet oss for over 50euro (over 500kr). La til 4 ting ekstra på regningen uten at vi hadde bestilt det. Så hvis dere velger å spise her, sjekk regningen nøye før dere betaler!

Dato for besøk: november 2018
Takk, E1542TAmonicad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Var her med jobben på firmatur . Jeg og en kollega tok lunsj dagen før og jeg bestilte strip steken medium vell og chips , biffen var da slik som norsk medium . Biffen var da perfekt og chipsen veldig god med noen gode sauser , var så her med resten av jobben en gruppe på 14 mann og det ble da bestilt og alle fikk med unntak av meg , pga en feil fikk jeg litt senere , jeg hadde da bestilt samme som dagen før men di skulle vell da få den ut fortest mulig og den var mer medium rå noe jeg ikke er så begeistret for ,maten smakte uansett godt men kjøttet hadde lit dårligere kvalitet og var litt for lite stekt . Desserten brownie var god , ellers var alle fornøyd og Hadde en hyggelig kveld ,Jeg kan absolutt anbefale pampa

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk godt! Biffen smelta på tunga. Beste vi har spist. Beste restaurant i Malaga. Spiste Biff tenderloin med bakt potet og stekte grønnsaker.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Grethe F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pampa Grill Restaurante Argentino, så også på

 
Málaga, Costa del Sol
 

Har du vært i Pampa Grill Restaurante Argentino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din