Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10 av 10 poeng ”
Anmeldelse av Pampa Grill Málaga

Pampa Grill Málaga
Bestill bord
2
tor. 6.10.
20:00
Vurdert som nr. 76 av 2 874 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse, meget hyggelig betjening. Bra tips for vinvalg og ikke minst temperatur på vin. Kjøttstykke = 10 av 10 poeng.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Morten R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YaasssMOOD Studio, Marketing på Pampa Grill Málaga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2021
Google-oversetting

Thank you very much for your review. We look forward to your visit to our Pampa again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (984)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 985 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk biff. Helt perfekt stekt. Her kan de kjøtt. Argentinsk. Meget hyggelig atmosfære og betjening. Stor vin meny. Anbefales

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, AlfL936
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var 2 par og spiste middag. Ikke fornøyd med maten. Hadde laks, som var lite smak. Vanskelig å få kontakt med betjening

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Heidi O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig personell, veldig bra service og nydelig mat. Nydelig kjøtt og god vin. Mye valuta for penger.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, williamrY3249PJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Hadde et fantastisk måltid her på vår 15-års dag. Skal man ha en god biff i Malaga, kan jeg trygt anbefale Pampa Grill i gamlebyen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tjomster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pampa Grill Málaga, så også på

 
Málaga, Costa del Sol
 

Har du vært i Pampa Grill Málaga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.