Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste måltidet i Málaga denne ferien”

Buenavista Gastrobar & Tapas
Bestill bord
2
tor. 17.10.
20:00
Vurdert som nr. 25 av 2 848 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 55
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk sammensetning av forretter/Tapasretter. Ene bedre enn den andre. Gode viner og overkommelig pris.

Dato for besøk: september 2019
Takk, janf910
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (677)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 677 anmeldelser

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Spiste russisk salat til forrett, delte and, oksekjaker og bacalao til hovedretter. Alt av samme fortreffelig kvalitet med utsøkte smaker. Husets vin som ble anbefalt, var også smakfull, til en behagelig pris av 16 euro. På toppen av det hele fikk vi servert en liten dessert av hvit sjokolade med et dryss av mørk sjokolade på toppen og en liten dessertvin. Det beste vi har smakt i løpet av seks dager i Malaga og Cordoba. Ja, og servicen var perfekt!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 464kirstenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Buenavistagastrobar, Community manager på Buenavista Gastrobar & Tapas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018
Google-oversetting

Dear Customer. Thank you for your comment and for choosing our restaurant. I am happy that you have enjoyed your experience and we hope to have you again as a guest in our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Glimrende sted med super service og kjempegod mat. hyggelig og vennlig betjening og trivelig innredning. Anbefales å gå de få meterne utenom allfarvei!!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, agatef2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Buenavistagastrobar, Community manager på Buenavista Gastrobar & Tapas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018
Google-oversetting

Dear Customer. Thank you for your comment and for choosing our restaurant. I am happy that you have enjoyed your experience and we hope to have you again as a guest in our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Ble møtt av hyggelig og serviceinnstilt betjening. Maten var fantastisk! Kan absolutt anbefale denne restauranten!

Dato for besøk: september 2018
Takk, roarh200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Buenavistag, community manager på Buenavista Gastrobar & Tapas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for your comment and for choosing our restaurant. We are happy that you have enjoyed your experience and we hope to have you again as a guest in our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat som ble presentert på en flott måte - det meste kunne også lages glutenfritt. Spør om bord ute.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 253kinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Buenavistag, Comunnity Manager på Buenavista Gastrobar & Tapas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018
Google-oversetting

Thank you for your comment and for choosing our restaurant. We are happy that you have enjoyed your experience and we hope to have you again as a guest in our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Buenavista Gastrobar & Tapas, så også på

 
Málaga, Costa del Sol
 

Har du vært i Buenavista Gastrobar & Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din