Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært hyggelig og særpreget cafe!”
Anmeldelse av Café Central - STENGT

Café Central
Prisklasse: USD 13 - USD 27
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Centro
Anmeldt 15. november 2018

Igjen oppsøkte vi denne sentral beliggende cafe. Bestilte sacher tarte, tarte musico og tarte limon flamba. Alt smakt utmerket. Mye folk men oppmerksomme servitører som hadde mer en nok å gjøre. Oversikten hadde de likevel! Vi drakk ulike sorter kaffe og alle var tilfredse. Lokalet særpreget og en god representant for sin tid! Anbefaler et besøk her!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
oferplay_malaga, Departamento de Comunicación på Café Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

Dear travelfjord,

Thank you for the comment, the visit and for the review. We would love to have ypu back any time ! So glad to read that you enjoyed the food and service.

Regards,

Café Central

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (964)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 964 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Dette er en typisk turistfelle men kaffen er god. Fikk servert varm sangria med en liten isbit. Smakte heller ikke helt bra. Treg service og lite smil å se fra servitørene

Dato for besøk: august 2018
Takk, 692sveins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IgnacioPFB, Gerente på Café Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Kjære kunde,
Tusen takk for din mening, glad for at han likte kaffe, men vi oppmerksom på at blødningen ikke like det hvis vi endrer oppskriften hvis disse vurderingene ble opprettholdt, slik de blir tatt hensyn til.
Jeg forstår ikke problemet med tjenesten og smilet, men hvis du følte deg ubehagelig med noen av våre tjenester, beklager jeg. Vi prøver alltid å behandle alle våre kunder på best mulig måte.
For å skrive dette svaret på norsk har jeg hjulpet med Google oversetter, jeg håper det kan forstås.
En hilsen.
Café Central Málaga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Bestilte kaffe og baguetter. Rask servering, fantastisk kaffe. Det var flere muligheter for å sitte ute, fremsiden var helt opptatt - en hyggelig servitør viste oss at de hadde en bakgård/bakgate med stoler og bord. Godt utvalg i kaffemenyen. Perfekt sted for lunsj!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Vidar P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oferplay D, Departamento de Comunicación på Café Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Dear Vidar P:

Thank you so much for taking the time to comment and for the very positive review. We are very happy to read that you enjoyed the food.

We would love you to have you back.


Best wishes,

Café Central

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Hadde lest anmeldelse på tripadvisor angående glutenfritt tilbud for lunsj her,og så fram til å spise her. Gledet meg til glutenfri lunsj men fikk beskjed om at de ikke hadde annet enn kake å tilby. Ble bare en milkshake som var helt ok. Så dessverre har de ikke noe mat på denne restauranten for oss som har cøliaki.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, cecilieu2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IgnacioPFB, Gerente på Café Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018

Kjære kunder, vi er veldig lei meg for forvirringen, vi har egentlig ikke et restaurantkjøkken utelukkende for cøliaki, bare et lite område hvor vi lager smørbrød og hvor vi har glutenfri søtsaker, bestemt til frokost og snacks, ikke til lunsjer og middager.
Dessverre i vårt lille kjøkken, på grunn av melet av churros og hvetemelet som vi lager fisken på, er det umulig å opprettholde en fullstendig sertifisering uten krysskontaminering av glutenfrie produkter.

Vi er veldig lei meg for forvirringen fordi vi på ingen tid har kunngjort lunsjer eller middager uten gluten.

Vi håper at Google-oversetter har hjulpet oss med det norske språket

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2018

Vi spiste god fiskesuppe og kylling. Helt grei mat og veldig rask servering tross full restaurant. Kan anbefales for en rask spisepause i hyggelige omgivelser i gamlebyen.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 550gro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oferplay D, Departamento de Comunicación på Café Central, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2018
Google-oversetting

Dear 550gro

Thanks for your review! We are so glad to know your oppinion about us.

We hope to see you again in the future.

Kind regards,
Café Central.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Central, så også på

Málaga, Costa del Sol
Málaga, Costa del Sol
 
Málaga, Costa del Sol
Málaga, Costa del Sol
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.