Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig tapas”
Anmeldelse av Uvedoble

Uvedoble
Vurdert som nr. 134 av 2 873 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Centro
Anmeldt 14. september 2021 via mobile enheter

Nydelig og velsmakende mat. Beste matopplevelsen vi hadde på denne turen. God vin og dessert også. Anbefales! Lirt å bestille bord da det ble fort fullt.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 584heleng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 298)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 298 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Uformell restaurant med tapas med høy kvalitet. Definitivt value for money! Anbefaler kebab m/hvitløksmarinerte reker

Dato for besøk: september 2017
Takk, Frank Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2017

Jeg hadde aldri trodd det var her jeg skulle spise to ganger den uken jeg var i Malaga. Gourmet-tapas rett og slett. Veldig tydelig meny i forhold til allergier er også et pluss for mange.

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, Torebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2016 via mobile enheter

Vanlig tapas blir ikke det samme etter besøk på denne tavernaen. Deilige retter med en liten twist av noe uventet.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, torildi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2015

Denne har vi gått forbi mange ganger. Ble anbefalt på en annen tapas. Maten var veldig bra til en hyggelig pris. Vinutvalget er ikke stort, tok en del duero til 25 euro som var grei.Det fine er at du får servert en rett om gangen slik at den er varm og fersk hele kvelden.

Dato for besøk: september 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lk1Ski
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Uvedoble, så også på

 

Har du vært i Uvedoble? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.