“Fantastisk sted og nydelig”

Meson Lo Gueno de Strachan
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 24. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk service. Servitøren / Mohammed var ekstremt hyggelig og ga veldig gode tips til både mat og vin. Vi spiste sea bream og pork ribs . Alt smakte fantastisk! Hyggelig og god stemning på restauranten. Ekstra takk til Mohammed som ga oss en utrolig hyggelig siste kveld i Malaga. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: februar 2024
Takk, humla73

Anmeldt 2. februar 2024 via mobile enheter

Valgte sted etter innfallsvinkelen, og vi ble absolutt ikke skuffet. Valgte Pork Ribs med BBQ-saus, Chevre-salat og Grilled Seabass. Veldig god mat og kelneren anbefalte viner som falt i god smak. I tillegg var kelnerne utrolig koselige. Mohammed i særdeleshet. En veldig positiv opplevelse.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Erik Jørgen J
Anmeldt 21. mai 2023

Bestilte entrecôte medium til rå, var medium +
Servert med bakt potet.
Retten fremsto som veldig kjedelig.
Den dårligste opplevelsen for oss i Malaga.
Sjekk ut, det er mange supre plasser å bli mett.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Ivar E
Anmeldt 20. mars 2022 via mobile enheter

Bestilte okse indrefilet, medium stekt og medium/godt stekt. Begge var altfor lite stekt. Min (medium) var direkte seigt kjøtt som også var ganske smakløst. Kjøttet ble servert med pommes frittes eller bakt potet. Jeg valgte bakt potet, og den var utmerket.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Morten_Oslo
Anmeldt 20. august 2019

Like ved katedralen finner du en av restaurantene til Gueno som stiller ut sine råvarer i glassmonter, fikk daglig levering av råvarer og har dessert som også smakte. Alle i familien på 4 valgte biff i ulike varianter. Bakt potet til smakte godt. Eneste jeg manglet var peppersausen jeg bestilte som ekstras, men valgte bort å minne dem på det. Om jeg skulle gått dit igjen ville jeg bestilt mer enn oliven som siderett. Nabobordet delte noen forretter med grønnsaker/ salat. Det hadde jeg likt - rimelig "nakent fat" men åh så godt. Ønsker du godt stekt - må det oppgis ellers serveres det rosa- rødt kjøtt med god stekeskorpe. Nydelig. Og alle fikk plass til små, smakfulle desserter bl.a karamellpudding, is, bær og sjokoladekake. God atmosfære i restaurant-gate og vi ble vist en god del oppmerksomhet- yngstejenten hadde Liverpool- shirt og en av servitørene (spansk, men lys i håret og med ren britisk aksent) slo av en lengre prat. Vi bodde like i nærheten og etter besøket hilste vi på flere derfra hver dag. I middagstiden 19- 23 kan du regne med ventetid på inntil 20 minutter - perfekt til å vandre rundt kvartalene nær handlegaten Calle Larios eller innover katedralen - alcazaba.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, iGunn

Reisende som så på Meson Lo Gueno de Strachan, så også på

Málaga, Costa del Sol

Málaga, Costa del Sol

Har du vært i Meson Lo Gueno de Strachan? Del dine erfaringer!