Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Museo Automovilistico y de la Moda
Åpen i dag: 11:00 - 14:00, 16:00 - 19:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Museo Automovilistico y de la Moda på
fra USD 14,18
Mer informasjon
fra USD 26,43
Mer informasjon
fra USD 24,03
Mer informasjon
fra USD 89,51
Mer informasjon
Anmeldelser (3 260)
Filtrer anmeldelser
3 260 resultater
Vurdering fra reisende
2 422
723
85
14
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 422
723
85
14
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 260 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018

Intresant å se kjøretøyer koblet til personer og mote som stemmer med tiden disse var i bruk. Noe for alle, må ikke være bil intresert.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MuseoAutomovil, Director de Relaciones Públicas på Museo Automovilistico y de la Moda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your kind comment! We are glad to know you enjoyed the visit.
We are looking forward to see you soon.
Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2017

Et veldig flott og inntresant museum. Anbefales. Det eneste som var negativ var alt for høy lyd fra guaidene.
:-)

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Nikkoh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MuseoAutomovil, Director de Relaciones Públicas på Museo Automovilistico y de la Moda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2017
Google-oversetting

Thanks for your visit and your opinion Nikko! We are glad to know you enjoyed the visit!
See you soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2017 via mobile enheter

Ja, dette konseptet falt helt i smak for oss. Biler var satt inn i en kontekst med mote på en fabelaktig måte. Vil absolutt anbefale alle som er i Malaga å besøke dette stedet.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Hanne T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MuseoAutomovil, Director de Relaciones Públicas på Museo Automovilistico y de la Moda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2017
Google-oversetting

Thanks for your visit and your opinion! It is important for us to know your opinion.

See you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Et sted hvor de fleste finner noe å glede seg over. Bestemor frydet seg stort over klær fra hennes oppvekst, bestefar likeså over alle de flotte veteranbiler. Gøy at de har med alt tilbehøret som hører tiden til. De unge synes det var kult at også farekoster fra nyere tid og filmer var utstilt. Vi slet,IT med å finne frem til museet og savnet et bra spisested i nærheten.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MuseoAutomovil, Director de Relaciones Públicas på Museo Automovilistico y de la Moda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion!
See you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

En utrolig vandring gjennom bilens historie. Fra første bil på veien, til de mer kjente modellene på 60-tallet. Svært mye historie presenteres, og ikke bare om bil. Også når det gjelder klær/mote. Inngangsbeløpet på 8,50 euro, er absolutt verdt opplevelsen.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Ei H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MuseoAutomovil, Director de Relaciones Públicas på Museo Automovilistico y de la Moda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion! We are so happy to know that you enjoyed the visit to the Museum.
See you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser