Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket ”

Madeinterranea Restaurante y Tapas
Få mat levert
Vurdert som nr. 106 av 2 681 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 24
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Bar, Kafé
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig og hjelpsom personale. Nydelig tapas og pasta. Anbefales på det sterkeste. Kommer garantert igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, ingelin0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (796)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 796 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2017

Ikke la det lure at denne restauranten ligger mellom to "sjapper". Maten er av svært god kvalitet og prisene er nesten til å le av. Vi spiste her to kvelder på vår feire i Malaga og var svært imponert ved begge anledningene. Tapaskomposisjonen med geitost kan virkelig anbefales. En av de bedre plassene i Malaga.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, CAS2607
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2016 via mobile enheter

Verdt å vente på. Tok litt tid før vi fikk maten, men det var verdt å vente på Biff, Hamburger, og salat, alt helt topp...........

Dato for besøk: februar 2016
Takk, oddkares
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2016 via mobile enheter

Rå burger. Hard kylling. Knekkebrød av noen hamburgerbrød. Anbefales ikke. Vi var veldig misfornøyde med denne restauranten.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Jørgen N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2015 via mobile enheter

Midt i mellom stinkende fastfood restauranter ligger denne perlen av en restaurant.
Vi stilte mannsterke med 4 voksne og 6 barn i alderen 4-11 år. Det ble tapas på hurven.
God mat, med hurtig og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, ronnyb781
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madeinterranea Restaurante y Tapas, så også på

 

Har du vært i Madeinterranea Restaurante y Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din