Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
AC HotelsUSD 149
Expedia.comUSD 149
PricelineUSD 149
Hotels.comUSD 149
TripadvisorUSD 149
TravelocityUSD 149
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 181)
Filtrer anmeldelser
3 181 resultater
Vurdering fra reisende
1 376
1 212
352
98
143
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 376
1 212
352
98
143
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 181 anmeldelser
Anmeldt 19. mars 2018

Herlig takterasse med utsikt og flott men lite bassengområde. Baren med lett matservering og drikke helt ok. Liten plass rundt bassenget så du må være litt på for å få deg en solstol. Hyggelig betjening i resepsjonen, fikk vannkoker og kaffe på rommet som vi ba om. God str på rommene som er komfortable og fint med en liten terrasse.

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, brimel2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AC_MAP, General Manager på AC Hotel by Marriott Malaga Palacio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride in exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2018

Flott hotell med nydelig takterasse. Her har du utsikt over Malaga By.
Beliggeheten er suveren med masse severdigheter som katedralen like ved.
Gangavstand til Malgueta Stranden. Rom og senger var ok.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, BOSGUNN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AC_MAP, General Manager på AC Hotel by Marriott Malaga Palacio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2017 via mobile enheter

Hotellet var flott. Det var vakter ved utgangene som bar koffertene for oss og holdt opp dørene. Frokosten var veldig god og masse å velge mellom. Det var en nydelig taketerrasse med utsikt over byen. Basseng på toppen også med restaurant. Det er mange muligheter på hotellet, man kan ha arrangment der, ha møte og sånt. På rommene hadde de badekar som var en positiv overaskelse.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, hannasask
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AC_MAP, General Manager på AC Hotel by Marriott Malaga Palacio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Dear Hanna A,

We appreciate your time in sharing your experience with us.

We are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve.

Everything we do is aimed at providing you with an excellent hotel experience and your feedback is extremely valuable. We truly appreciate you sharing your thoughts with us so that we may continue to deliver exceptional service in the future.

Thank you for noticing our Terrace , enjoying a high quality food we serve with a breathless view from there.

I will let my colleagues know about your wonderful comments in this review

Thank you for staying at the AC Hotel Malaga Palacio and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2017 via mobile enheter

Fint hotell lokalisert nær havnen i Malaga. Hotellet har en helt grei standard. Det beste med hotellet er utsikten fra taket. Der har man tilgang til både basseng og muligheten til spise både lunsj og middag.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, iwagle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AC_MAP, General Manager på AC Hotel by Marriott Malaga Palacio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2017
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you very much for sharing your experience with Trip Advisor Community.

Feedback from our guests is a very important tool for us as it enables us to pinpoint our weak areas and to improve accordingly.

As you can imagine, I am very dismayed to hear that we did not reach your expectations during your stay with us. I can imagine how frustrating this must be for you and apologize for the inconvenience experienced. This is not the Marriott service we strive to provide.

However, we would have really appreciated if you had told about your needs to our Manager on Duty. They would have been more than happy to help you in any matter.

Please excuse us for the inconveniences caused and feel free to contact us should you have any additional comments or request.

Best regards,


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2016

Fantastisk på alle måter. Alle severdigheter var kun noen hundre meter unna. Rommet vi hadde, junior suite med utsikt mot havet var aldeles nydelig! Frokosten hadde det vi trengte.. Flott takterrasse med basseng og bar der du kunne nyte solnedgangen fra det perfekte sted!

Romtips: 9 etasje, junior suite med havutsikt
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, KristinogSverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser