Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 105
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Priceline
USD 105
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 117
USD 94
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.08.21
eDreamsUSD 105
FindHotelUSD 105
getaroom.comUSD 117
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 502)
Filtrer anmeldelser
1 502 resultater
Vurdering fra reisende
368
753
291
55
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
368
753
291
55
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 502 anmeldelser
Anmeldt 23. oktober 2018

Dette hotellet har perfekt beliggenhet i forhold til strender, shopping, restauranter og severdigheter. Bor du på rom 709, 710, 711 eller 712 får du kveldssolen inn på terrassen.
Vi benyttet oss ikke av frokosten på hotellet og vi hadde veldig lite med resepsjonen å gjøre. Et lite supermarked ligger rett ved siden av hotellet - enkelt med innkjøp av vann og andre drikkevarer. Vi er superfornøyde med oppholdet!

Romtips: Bare gode opplevelser med hotellet!
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Teidsj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2018 via mobile enheter

Hotell midt i sentrum. Noen meter fra gågata og nært stranda.
Vi bodde i 5.etasje med balkong.
Skulle ønske et bredere utvalg på frokosten og personalet har et potensiale ved å se den enkelte kunde.
Greid standard ut fra pris.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bannfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017

Rene, romslige rom, Litt lytt og heisen kan være en flaskehals i perioder. Hyggelig betjening i frokostsalen der frokosten er velassortert og rikelig. Åpen resepsjon hele døgnet. Har bodd på dette hotellet for 3.gang og vil benytte dette neste gang også.

Romtips: Juniorsuite for familier med 2 barn, dobbeltrommene har god størrelse.
Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Per R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

Lite, men hyggelig hotell, ligger midt i "smørøyet"Rent og pent, tradisjonell god frokost, og er ikke for dyrt. Trenger ikke mer i en koselig by. Det er gåavstand til de fleste severdigheter, det samme til bystranden.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Karigretheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mai 2017 via mobile enheter

Enkelt, hyggelig hotell. Kan være lytt mellom enkelte rom. Rent, romslige rom. Hyggelig spisesal med OK frokost uten å være overdådig. Ideelt hotell dersom man ønsker å være nær alt, shopping, katedralen, strandpromenade, restauranter, drosjer mm

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 870karir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser