Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Malaga Cathedral på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 4. januar 2019

Jeg hadde 6 timer i Malaga på mitt siste cruise besøk i denne by. Jeg valgte heldigvis at stikke innom denne katedral og jeg anbefaler virkelig denne katedral. Nydelig og stort slått. Katedralen ligger små 200-300 meter fra Picazzo museum så det vil være en fin ting at slå de 2 ting sammen dersom du har lite tid.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, hanspetersandberg
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

En katedral med mye historie. Vi kjøpte også tilgang til taket (totalt 10€). Inne i katedrale. kan man med audioguides få lære mye om de mange ulike kapellene og historien til kirken. Skal også være egne audiguides tilpasset barn, men språket er på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Detaljene i alt håndarbeidet kan ikke beskrives, dette må en bare se.

Turen til taket er ledsaget opp, men det er ingen guide som forteller noe som helst om turen. Det er plassert noen infomarsjonsskilt som beskriver noe av takets og katedralens historie. Flott utsikt på toppen, man får gått rundt hele og får dermed sett hele Malaga.

Det er cirka 200 trinn opp. Informasjon om trappene, at det ikke er heis, at det ikke er for gravide eller personer med klaustrofobi, og at du ikke får ta med kamerastativ ++ får du først når du kommer til venteområdet for takturen, etter du har kjøpt billettene. Ikke at dette hadde noe å si for oss, men dette kunne vært informert om på forhånd.
Billetten til taket er også tidsbestemt. Dvs kjøper du billett 1230 og neste 'taktur' er kl 13 er det denne du får komme på, og ikke neste. Ta med deg audioguiden hvis du ikke er ferdig med å se deg om i kirka før turen til taket begynner, ikke heng den fra deg når du går ut.

Fin opplevelse - også for de ikke-religiøse!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Vidar P
Anmeldt 14. juni 2018

Fikk gleden av å se katedralen fra innsiden.
Et imponerende byggverk, masse utsmykningsdetaljer og store malerier.
Sentralt og lett tilgjengelig, masse restauranter i nærheten.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, BOSGUNN
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Stor og fin katedral med mye å se på både innvendig og utvenndig.
Eneste dårlige er prisen på 6€ for å komme inn.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Daniel A
Anmeldt 1. mai 2018

En fantastisk katedral som i aller høyeste grad er verd et besøk. Malerier og utsmykkinger er så flott at det kan ta pusten fra deg.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, arnevam