Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Malaga Cathedral på
Rundtur i Málaga
39 anmeldelser
fra USD 38,36
Mer informasjon
Bli lokal for en dag!
48 anmeldelser
fra USD 32,36
Mer informasjon
Sykkeltur i Malaga
468 anmeldelser
fra USD 17,98
Mer informasjon
fra USD 91,09
Mer informasjon
Anmeldelser (7 745)
Filtrer anmeldelser
7 745 resultater
Vurdering fra reisende
4 140
2 660
734
116
95
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 140
2 660
734
116
95
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 7 745 anmeldelser
Anmeldt 4. januar 2019

Jeg hadde 6 timer i Malaga på mitt siste cruise besøk i denne by. Jeg valgte heldigvis at stikke innom denne katedral og jeg anbefaler virkelig denne katedral. Nydelig og stort slått. Katedralen ligger små 200-300 meter fra Picazzo museum så det vil være en fin ting at slå de 2 ting sammen dersom du har lite tid.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, hanspetersandberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

En katedral med mye historie. Vi kjøpte også tilgang til taket (totalt 10€). Inne i katedrale. kan man med audioguides få lære mye om de mange ulike kapellene og historien til kirken. Skal også være egne audiguides tilpasset barn, men språket er på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Detaljene i alt håndarbeidet kan ikke beskrives, dette må en bare se.

Turen til taket er ledsaget opp, men det er ingen guide som forteller noe som helst om turen. Det er plassert noen infomarsjonsskilt som beskriver noe av takets og katedralens historie. Flott utsikt på toppen, man får gått rundt hele og får dermed sett hele Malaga.

Det er cirka 200 trinn opp. Informasjon om trappene, at det ikke er heis, at det ikke er for gravide eller personer med klaustrofobi, og at du ikke får ta med kamerastativ ++ får du først når du kommer til venteområdet for takturen, etter du har kjøpt billettene. Ikke at dette hadde noe å si for oss, men dette kunne vært informert om på forhånd.
Billetten til taket er også tidsbestemt. Dvs kjøper du billett 1230 og neste 'taktur' er kl 13 er det denne du får komme på, og ikke neste. Ta med deg audioguiden hvis du ikke er ferdig med å se deg om i kirka før turen til taket begynner, ikke heng den fra deg når du går ut.

Fin opplevelse - også for de ikke-religiøse!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Vidar P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2018

Fikk gleden av å se katedralen fra innsiden.
Et imponerende byggverk, masse utsmykningsdetaljer og store malerier.
Sentralt og lett tilgjengelig, masse restauranter i nærheten.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, BOSGUNN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Stor og fin katedral med mye å se på både innvendig og utvenndig.
Eneste dårlige er prisen på 6€ for å komme inn.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Daniel A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2018

En fantastisk katedral som i aller høyeste grad er verd et besøk. Malerier og utsmykkinger er så flott at det kan ta pusten fra deg.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, arnevam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser