Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Hopp over køen: Inngangsbillett til Museo Picasso Malaga
339

Bestill på forhånd
fra
USD 10,60
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Museo Picasso Malaga på
fra USD 10,60
Mer informasjon
fra USD 27,90
Mer informasjon
fra USD 27,90
Mer informasjon
fra USD 78,12
Mer informasjon
Anmeldelser (8 426)
Filtrer anmeldelser
8 426 resultater
Vurdering fra reisende
3 465
3 001
1 436
374
150
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 465
3 001
1 436
374
150
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 8 426 anmeldelser
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Fem minutter i kø nå i november.
Fotoforbud! Masse flott Picasso og mange andre spanske malere. Litt vrient å vite hvilken rute man skal følge!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 796steinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Billettene er ikke dyre. Du med en audio guide på engelsk. Mye spennende historie om livet og kunstperiodene til Picasso, god beskrivelse og forklaring på hans kunst. Vi så også en gjesteutstilling til Warhol, veldig spennende. Får mye kunst og historie for pengene. Stille og behagelig, selv om kan være mye folk - vaktene er 'på' for å holde det stille og rolig i lokalene. Anbefales å sjekke ut!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Vidar P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Interessant utstilling av utvalgte Picasso verker som er ordnet kronologisk slik at det er mulig å følge hans kunstneriske utvikling fra han var 13 år og helt mot slutten hvor det mer fokus på skulpturer og keramikk. Passe stor utstilling og lite kø inn. Lett å finne parkering under Alcazaba i nærheten. Verdt prisen. Audio guide er inkludert i prisen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, terje_2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Picasso museet i Malaga er et lite, men sjarmerende museum. Det er mange forskjellige malerier og utstillinger. Prisen var rimelig, og museet er flott plassert i gamle byen. Brukes cirka en time der.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Norag99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Ga et godt bilde av Picassos liv og malerkunst. Ekstra bonus var at det var en utstilling av Andy Warhol. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, _slaugk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser