“Superpopulær tapasrestaurant”

Kjøkken: Spansk, Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 6. februar 2019

Stufull restaurant, selv om vin var tidlig ute. Var heldig og fikk bord likevel. Alle rettene smakte godt, men vi bestilte nok for mange. På slutten slet vi med å spise opp.
God atmosfære. På grunn av travelheten må en beregne å vente litt mellom hver rett.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Elisabeth190502

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk spørsmål om hva vi ville ha av fisk og kjøtt, vi ønsket da mest kjøtt men fikk noe i overkant med sjømat først , mye god mat og hyggelig atmosfære , litt tregt med drikke på slutten , jeg bestilt en cola av 3 forskjellig servitører på slutten uten å få . Men til tross for dette kunne jeg fint reist hit flere ganger

Takk, arild h
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vår favoritt restaurant med super god mat og flotte lokaler. Det er god mat til en rimelig penge. Alle i familien finner noe de liker. Servitørene er super hyggelige så anbefaler denne restauranten.

2  Takk, indseth
Romina D, Propietario på El Mesón De Cervantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Estimado cliente, gracias por venir y recomendarnos , Lo esperamos nuevamente por nuestro restaurante, saludos Romina.

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne fra andre venner som hadde vært her, og jeg må si at den skuffet ikke. Fantastisk tapas, god service og koselig lokale. Vi var 6 personer og ba kelneren mikse en passende tapasmeny til oss. Vi fikk 13 retter og alt smakte helt fortreffelig. Er du i Malaga bør du besøke stedet, du bør bestille bord på forhånd.

3  Takk, _statufti
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Kjempeheldig og fikk et hyggelig bord helt innerst i lokalet ved siden av et hyggelig bord med engelske jenter . Ble møtt av sjefsdamen selv som elegant loset oss gjennom menyen . Fantastisk mat😀beste tapas på vår rundreise i Andalucía . Kommer gjerne igjen.

Takk, bs1951

Reisende som så på El Mesón De Cervantes, så også på

Málaga, Costa del Sol

Har du vært i El Mesón De Cervantes? Del dine erfaringer!