Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superpopulær tapasrestaurant”
Anmeldelse av El Meson de Cervantes

El Meson de Cervantes
Bestill bord
2
fre. 23.7.
20:00
Vurdert som nr. 65 av 2 680 Restauranter i Málaga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 25
Kjøkken: Spansk, Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 6. februar 2019

Stufull restaurant, selv om vin var tidlig ute. Var heldig og fikk bord likevel. Alle rettene smakte godt, men vi bestilte nok for mange. På slutten slet vi med å spise opp.
God atmosfære. På grunn av travelheten må en beregne å vente litt mellom hver rett.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elisabeth190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5 646)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 5 646 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk spørsmål om hva vi ville ha av fisk og kjøtt, vi ønsket da mest kjøtt men fikk noe i overkant med sjømat først , mye god mat og hyggelig atmosfære , litt tregt med drikke på slutten , jeg bestilt en cola av 3 forskjellig servitører på slutten uten å få . Men til tross for dette kunne jeg fint reist hit flere ganger

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vår favoritt restaurant med super god mat og flotte lokaler. Det er god mat til en rimelig penge. Alle i familien finner noe de liker. Servitørene er super hyggelige så anbefaler denne restauranten.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, indseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romina D, Propietario på El Meson de Cervantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Estimado cliente, gracias por venir y recomendarnos , Lo esperamos nuevamente por nuestro restaurante, saludos Romina.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne fra andre venner som hadde vært her, og jeg må si at den skuffet ikke. Fantastisk tapas, god service og koselig lokale. Vi var 6 personer og ba kelneren mikse en passende tapasmeny til oss. Vi fikk 13 retter og alt smakte helt fortreffelig. Er du i Malaga bør du besøke stedet, du bør bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, _statufti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Kjempeheldig og fikk et hyggelig bord helt innerst i lokalet ved siden av et hyggelig bord med engelske jenter . Ble møtt av sjefsdamen selv som elegant loset oss gjennom menyen . Fantastisk matbeste tapas på vår rundreise i Andalucía . Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, bs1951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Meson de Cervantes, så også på

 

Har du vært i El Meson de Cervantes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din