“Ekte napoletansk pizza!”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 21. april 2024 via mobile enheter

Vært her et par ganger nå og pizzaen er like god hver gang. Hyggelig atmosfære og flinke folk. Pizzaen er en av de bedre jeg har spist.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Vetle S

Anmeldt 22. mars 2023 via mobile enheter

Maten var helt grei. Det var få gjester og de glemte at vi bestilte... Måtte påminne etter 30 minutter. Så opplevelsen blir deretter.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Svein P
Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

God service, mat og hyggelig keldner Gaetano. Pizza og spagetti med sjømat var topp😍😍helt topp. Kommer gjerne igjen. Dette var andre gangen👍🏻👍🏻👌🏻

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, elsbethn2014
Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Pizza Diavola er en av de bedre jeg har spist. Tynn bunn slik italiensk pizza skal være og akkurat sterk nok til at man kjenner det

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, 692sveins
Anmeldt 18. mars 2019 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å prøve denne restauranten, da vi kom sa servitøren 20min så ville der være ledig bord, vi kom tilbake etter 15min og måtte fremdeles vente over 40min, helt greit da vi virkelig ville prøve restauranten. Da vi skulle bestille pasta og pizza og spurte om det gikk med kylling, ble vi ledd rett opp i ansiktet og servitøren var rett og slett ufyselig og sur. Vi bestilte maten uansett, det var ikke helt som forventet, men det var ikke restauranten sin feil. Vi måtte vente god stund før de kom og tok imot betaling, og når hun først kom med kvittering, skulle hun hente betalingsmaskinen og da kom det plutselig en tigger.. forstår situasjonen, men det fikk oss til å føle oss så utrulig (!!) ukomfortable. Hun gikk aldri vekk og vi fikk ikke spise i fred, noe som servitørene så. Ikke nok med dette tok servitøren maten vår og tiggeren sa noe til henne på spansk og istedenfor å ordne så vi kunne betale og gå så gikk servitøren for å pakke inn maten til denne damen og ga det til henne rett foran øynene på oss. Det hadde vært helt fint, men la oss betale og be henne la oss være i fred mens vi sitter i deres restaurant og heller gi når vi har gått. Nei fy søren, makan til dårlig og sur service har jeg rett og slett ALDRI vært borti. Skuffende når man er på ferie og bare vil nyte oppholdet med en ellers travel hverdag. Anbefales overhode ikke.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, iselinvictoriaa
TerraMiaMalaga, Responsabile relazioni con la clientela på Terra Mia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2019

Dear client,
We are sorry that your experience in our restaurant wasn't fine.
Sometimes our staff has to fight with those people and it is not always simple to manage the situation
We invite you to try again our restaurant, for the food, the staff and the whole experience.

Best regards,

Reisende som så på Terra Mia, så også på

Har du vært i Terra Mia? Del dine erfaringer!