Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig besøk”
Anmeldelse av El Rinconcito

El Rinconcito
Bestill bord
2
tir. 7.2.
20:00
Vurdert som nr. 425 av 2 912 Restauranter i Málaga
Prisklasse: USD 6 - USD 22
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, ligger litt utenfor sentrum. Tapas OK, spesielt god gazpacho. Anbefales for enkel tapas og god vin.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, X9881SXjuliej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DeGustar E, Director de Relaciones con Clientes på El Rinconcito, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018
Google-oversetting

Thank you so much for sharing your experience with us!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (341)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 341 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

God Tapas og hyggelig betjening i en gate litt «lengre» ned i gammelbyen i rolige omgivelser. Kan anbefales

Dato for besøk: september 2018
Takk, Trond A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DeGustar E, Director de Relaciones con Clientes på El Rinconcito, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Thank yo uso much, Trond! Come back anytime!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Vi var to personer som ønsket oss god tapas og god drikke til en ok pris på et hyggelig sted nær hotellet. Dette stedet valgte vi ganske på slump. Takk og lov! Avslappet, god atmosfære i hyggelige omgivelser midt i gamlebyen. De fire tapasrettene vi bestilte, var alle en fantastisk opplevelse på hvert sitt vis, fra den enkle ostetallerkenen med kjempegod ost og ristet brød til en pasta og kylling vi aldri kommer til å glemme. Kjempegod drikke i rause - og fine! - glass, enten det var rødvin, øl eller tequila.
Og så var det den kvinnelige servitøren, da. Stjerna i det som endte med å bli en drømmekveld. Hun smilte, lo, anbefalte og serverte - på en måte som fikk oss til å føle oss som de eneste gjestene. Og hun spanderte siste runden ... Vi gleder oss til neste gang - her skal vi tilbake!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Getaway79586
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DeGustar E, Director de Relaciones con Clientes på El Rinconcito, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018
Google-oversetting

Thank you so much for share your experience with us, We are very happy reading this, come back soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2017 via mobile enheter

Meget god Iberico, hvor fettet var skåret bort. Meget god ost og greit de andre tapasrettene. Passe rask ekspedering. Ok renhold på toalett. Alt i alt verd 4 stjerner.

Dato for besøk: september 2017
Takk, arnfinnr_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2017 via mobile enheter

Fant denne tilfeldig og fikk servert veldig god tapas. Hyggelig betjening og sjarmerende lokale. Anbefales!

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, pererikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Rinconcito, så også på

 
Málaga, Costa del Sol
 

Har du vært i El Rinconcito? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.