Åpen i dag: 11:00 - 15:00, 19:00 - 22:30
Den ekte Malaga vin- og tapasturen
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Spain Food Sherpas på
Anmeldt 7. juni 2023

Fernando var en ekstremt hyggelig og kunnskapsrik..Han kunne svare på alt vi lurte på.vinene og maten var god og mange hyggelige folk med på turen ..Kan anbefale å bli med på denne turen

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Henny Elisabeth J
Anmeldt 19. november 2022 via mobile enheter

Hyggelig guide som var svært kunnskapsrik . Vi fikk smake på mange forskjellige spesialiteter og besøke ulike steder vi ikke hadde funnet fram til selv.

Takk, abhoivik
Anmeldt 23. desember 2019 via mobile enheter

Dette er en fin fin måte å bli geleidet rundt i en fantastisk by. Vi var en gjeng på 5 personer som ble vist rundt på ulike serveringssteder. Guiden delte villig av sin kunnskap og vi som gjeng smattet, smakte, skålte og nøt kvelden og omvisningen rundt i Malaga by.
Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Nittedal_Anita
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Javier vår guide tok godt i mot oss og hadde en høy kompetanse både på mat, vin, geografi og historie. Viste oss skjulte perler i Malaga. Anbefales å ta første dag man er i byen slik at man blir raskt kjent.

1  Takk, Goril-sv
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

En fantastisk måte å begynne et opphold i Malaga på. God tapas, vin og litt historie om selve byen. Virkelig en fin tur og gode stopp på veien. Anbefales om du er 2 eller 100 gjester. Morsomt og smaksrikt!

Takk, aleandrab
SpainFoodSherpas1, Director de Relaciones Públicas på Spain Food Sherpas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2019

Hi aleandrab,

Thank you so much for your kind review. We are very happy to read you enjoyed our Progressive Wine Tasting and Food tour! We definitely agree with you when you say it's a good way to begin your staying in our lovely city.

Best regards.