Den beste gin tonick jeg har drukket. Profesjonell anbefaling fra bartender Sofia. Denne baren må du besøke.
Muchas gracias por su visita, tiempo y opinión.
4–8 av 374 anmeldelser
Var 11 dager i Malaga og avsluttet hver kveld her. Fantastiske GT servert av to flotte damer Amarantas og Sofia. To damer med masse kunnskap om Gin. Hit kommer jeg igjen og igjen og igjen og .........
Muchas gracias por sus visitas y su opinión. Le esperamos en su próximo viaje a Málaga.
Stakk innom en fin kveld i Malaga og fikk oppleve den flotte stemningen og ikke minst Gin Tonic laget på ekte spansk vis. Vi tar nok turen i kveld også
Muchas gracias por su tiempo y opinión.
Store glass og de som blander vet hva de gjør.
Forklar hva du liker av smaker, feks surt, søtt etc, så kan de mekke noe for deg.
Muchas gracias por su tiempo y opinión.
Koselig liten bar med god service og fantastiske drinker. Rolig stemning, flott lokale og frisk pynt. Drinkene var utrolig gode og det var flott å se de bli lagd av en dyktig bartender. Anbefales virkelig til alle gin-entusiaster.