Gos service til avtalt pris, etterskuddsvis.

Vi bestilte Maxi Taxi fra flyplassen til Porto Banûs, samt retur uken etter. Vi var seks personer... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Nina A
Hønefoss, Norge
Utmerket som alltid

Utmerket som alltid. Ren bil både innvendig og utvendig. Punktlig og hyggelig sjåfør. Gratis kaldt... les mer

Anmeldt 4. september 2024
Elin73
Les alle 5 549 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Málaga
Mer informasjon
Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

Transfer fra Reina Sofia Tenerifebflyplass til Los Cristianos, hyggelig og hjelpsom sjåfør som ventet på oss ved avtalt møtepunkt. Rask og effektiv transport frem til døren ved leiligheten vi hadde leid. Tipp topp opplevelse!

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, Gimegsol
Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Transporten var meget profesjonell, både kvalitet på personell og biler
Oppmøte var enkelt og på avtalt tid

Med tanke på kvaliteten, var prisen helt grei
Kan absolutt anbefales andre brukere

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, Leif Konrad L
Anmeldt 13. februar 2023

Veldig god opplevelse alltid presis, til avtalt pris ,ingen forskudd betaling.
Hyggelig sjåfør veldig hjelpsom.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, leifsW6444QZ
Anmeldt 31. januar 2023 via mobile enheter

Stóðst væntingar - bílstjóri beið eftir að við vorum kominn út eftir að hafa sótt farangur. Var búinn að fá sms sem ég gat svarað. Borgaði í brottfarasal þar sem bílstjórinn beið. Pantaði stóran bíl þar sem við vorum líka með stuðningsgrind.

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, beggih
Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

God service, Hvar på plass før tiden, ved henting og bringing. Får melding to dager før avtale dato med tlf. Nr til sjåføren.

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, Eva A G