“Bravo!!! 👏👏👏”

Vurdert som nr. 165 av 1 586 Restauranter i Marbella
God for: Familier med barn, Romantisk, Spesielle anledninger, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Uten tvil den beste biffen jeg har fått servert på en restaurant.
Atmosfære 8/10
Service 9/10
Mat 10/10
Pris 8/10

Absolutt verdt besøket, og vil uten tvil komme tilbake 😊👌

Dato for besøk: januar 2019
Takk, thomasdL7689EJ
dabrunogroup, Public Relations Manager på Da Bruno Sul Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019

Kjære Thomas,

Tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for å vite at både tjenesten og maten har levd opp til dine forventninger.

Vi håper å se deg igjen snart.

Anmeldt 8. mai 2018 via mobile enheter

Etter en lang flytur fra Norge og biltur fra Malaga Airport til Skol Appartments valgte vi Da Bruno som vått første spisested. begge valgte biff Stroganoff som hovedrett. Sammen med en god flaske spansk rødvin. Bli litt bekymret når kelneren byttet ut kniven til en mye skarpere. Tenkte at her blir det seigt kjøtt. Men nei biffstrimlene var veldig bra. Sausen hadde en litt uvant duft, men smakte bra. Prisen for maten var litt i overkant.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Hastmo
Da Bruno C, Director de Relaciones con Clientes på Da Bruno Sul Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2018

Dear Client.

Thank you for sharing your experience with the community.

Anmeldt 8. mai 2018

Hadde bestilt bord i god tid,men allerede ved ankomst fikk man inntrykk av at det var mer eller mindre kaotisk. Maten er ikke noe å si på, men at de aldri lærer hvem som skal ha hva? Vi var 10 personer, da bør man ha et system for det! Sangerne var fantastiske,lokalet er flott,men ikke godt nok for å synge operaarier i. Det blir altfor mye støy! Dagen etter derimot, var vi også der. Da var opplevelsen noe helt annet. Fantastisk mat,passende tempo å spise de forskjellige rettene,som var helt i en klasse for seg. Man følte ikke at man måtte skynde seg å spise, sånn som dagen før. Så totalt sett er Da Bruno Sul Mare verdt et besøk,men ikke på helligdager eller operakvelder!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Lilly R

Dear Client.

Thank you for sharing your experience with the community.

Anmeldt 9. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, og god stemning👍
Vi feiret en bursdag, og de gjorde «det lille ekstra».
Flink betjening, dette anbefales.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Ove L
Da Bruno C, Director de Relaciones Públicas på Da Bruno Sul Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2018

Dear Client.

Thank you for sharing your experience with the community. We are pleased that you enjoyed at our restaurant. We will be delighted to welcome you soon.

Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Maten var sånn passe god. Alt ble ødelagt av utrolig mye støy og kelnere som sto rundt bordet og snakket med hverandre. Lite fokus på oss som kunder. Vi ble utrolig skuffet.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Tourist704216
Da Bruno C, Director de Relaciones Públicas på Da Bruno Sul Mare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2017

Dear Client.

Thank you for your sharing your thoughts, this helps us to improve every day. We are sorry if you didn´t like your experience. We work hardly in order to offer a nice experience at our restaurants. Please, don´t hesitate to come back. We will do our best.

Best regards,
The Da Bruno Team

Reisende som så på Da Bruno Sul Mare, så også på

Marbella, Costa del Sol

Har du vært i Da Bruno Sul Mare? Del dine erfaringer!