Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ankom i taxi”
Anmeldelse av Finca Besaya

Finca Besaya
Vurdert som nr. 422 av 1 430 Restauranter i Marbella
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. januar 2019

Dette stedet har ev fantastisk atmosfære , herlig innteriør. Vakker utsikt , artig sammensatt publikum
Herlig bar og deilig mat. Vert å besøke , på grunn av utsikt ,hage

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, tomlN9873UN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (274)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 274 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2017 via mobile enheter

Må prøves! Nydelig mat servert i flotte utendørs omgivelser. La middagen gå over til party i utendørs bar/dans etterpå.

Dato for besøk: september 2017
Takk, turidt2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Strålende kveld! Vi var 7 pers som spiste en helt glimrende middag. Kamskjellene var noe av det bedre vi har spist, og chateaubrianden var herlig saftig og mør. Gode drinker og hyggelig personale, i nydelige omgivelser. Supert sted

Dato for besøk: juli 2017
Takk, HenrikP17NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 27. juli 2017
Google-oversetting

Muchas gracias por su comentario!!

esperamos verle pronto!

será un placer!

un saludo,
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Vi fikk høre om denne restauranten av min bror da vi besøkte Marbella. Dette kan anbefales! Nydelig sted og flott dekorert. Du får en veldig god service og føler deg sett. Biffen og rødvinen vi fikk smakte himmelsk

Dato for besøk: april 2017
Takk, 20jeanettea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2015 via mobile enheter

Vi var her og spiste middag. Nydelig treretters. Serveringen var ute på runde bord. Beliggenheten var god, og det var i rolige omgivelser. Ved å gå en trapp ned, kom vi til nattklubb/diskotek.
Veldig greit med alt på et sted. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: oktober 2015
1  Takk, Jorunn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Finca Besaya, så også på

Marbella, Costa del Sol
Marbella, Costa del Sol
 
Marbella, Costa del Sol
 

Har du vært i Finca Besaya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din