Som nevnt i en og annen anmeldelse er ikke dette mitt første besøk i Marbella. Appelsintorget og gamlebyen er et velkjent og hyggelig sted, men personlig har jeg ikke hatt nevneverdig gode matopplevelsene her, inntil i dag! På Il Tartufo får du italiensk finesse gjort på en folkelig måte til priser som ikke fører til at "du detter av stolen". Her er det både jovialt og stivt samtidig. Servitørene har nystrøkne hvite skjorter og du kan bade i trøfler om du vil, men gjestene (oss inkludert) er de samme som på alle omkringliggende restauranter. For €2 får du ferske trøfler på alt av retter for de som synes det setter god smak på eksempelvis pasta. Maten holder meget høyt nivå. Tunfisken (forrett) kunne de servert på hvilken som helst restaurant i verden og "trøffelpastaen" var så god at jeg slukte i meg hele tallerkenen selv om metningspunktet var nådd lenge før den tid. Limesorbet med Prosecco til dessert vartet opp med en shot på huset gjorde dette til et høydepunkt i ferien. Hit vil jeg tilbake, snart!