Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 102)
Filtrer anmeldelser
2 102 resultater
Vurdering fra reisende
1 259
629
131
48
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 259
629
131
48
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 2 102 anmeldelser
Anmeldt 8. april 2017 via mobile enheter

Vi elsker dette gamle gode hotellet og ikke minst hage og frokost.
Sentralt med sjel og flott uteområde bare å booke. Du kan nyte frokost både ute og inne og om du ønsker står champagne'n klar. God tur

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fotoIngar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2017 via mobile enheter

Perfekt lokalisering for å utforske Marbella. Gangavstand til den sjarmerende gamlebyen. Utsikt over strandpromenaden og middelhavet. Praktfull frokostsal med mulighet for å spise ute på terrassen ved bassenget. Rund av frokosten med en god Cava som en god start på dagen. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, olebj_rns2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente på Hotel Fuerte Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2017
Google-oversetting

Dear Ole Bjorn,

Thank you for choosing our hotel for your recent stay in our city and thank you for your positive feedback!

We are more than glad to learn how you enjoyed your stay in Fuerte Marbella thanks to our loca-tion, our terraces, the pools or the amazing breakfast with cava. Is there anything better to start the day!?

We hope, we can welcome you again in the future!

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2017 via mobile enheter

Fine rom, utrolig bra service og en fantastisk frokost. Perfekt plassering med direkte utgang til promenaden og rett til gamlebyen fra andre siden av hotellet. En utover det vanlige service innstilt betjening.

Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, Jwknudsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente på Hotel Fuerte Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for choosing us for your stay in Marbella and thank you for your nice comments.

We are very happy to read that you enjoyed our gastronomy, our amazing sea views, our pools and your room. Our central and unique location between the sea and the old town and our fantastic staff makes us very special.

We are looking forward to see you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2016

Flott hotell med super beliggenhet på stranden, og nær gamlebyen. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Rent og pent både på rommene, fellesareal og ute ved bassengene. Rommet var stort, og hadde bra balkong mot havet.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, elinmael
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente på Hotel Fuerte Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2017
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing your feedback at Tripadvisor.

We are delighted to learn that you enjoyed the location of our hotel as well as the attention and service from the Fuerte Marbella’s team. Rooms that open to the sea view are truly spectacular and we are excited that you could wake up to those sunrises.

Hopefully there soon will be an occasion to welcome you back.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016

Dette er et hotell med gjennomført stil, vi bodde her nå for fjerde gang. Meget hyggelig betjening, kjempefrokost (de ga oss til og med frokostkurv på avreisedagen pga tidlig avgang), stor hage og flotte bassenger. Beliggenheten kan ikke bli bedre hverken i forhold til Golden Mile eller gamlebyen/sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Haraldsig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser