Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 326)
Filtrer anmeldelser
1 326 resultater
Vurdering fra reisende
851
326
80
42
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
851
326
80
42
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 326 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2017 via mobile enheter

Flott hotell , fantastisk beliggenhet . Gode senger flotte rom god mat . Kul sky bar i 9 etg med fantastisk utsikt et sted å nyte solnedgangen. Kort spasertur inn til gamlebyen
God service absolutt et sted å anbefale

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nottis1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amaremarbella, Gerente på Amare Beach Hotel Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We are very pleased to read that you had such a pleasant time in our hospitality at Amare Marbella Beach Hotel and want to thank you for using Tripadvisor to share your experience with others.

It is truly a pleasure to know that you have enjoyed your holiday with us, as all of our team takes care of every detail to let you live an unforgettable experience.
We are very happy that you have enjoyed your holiday at our hotel. We remain at your entire disposal for anything you might need.

We hope to have the pleasure of welcoming you on your next visit to Amare Marbella Beach and turn your stay into a memorable one.

Greetings from Marbella,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2017 via mobile enheter

For et hotell!! Det er fresht, rent og pent overalt. Det er det beste hotellet vi har vært på. Det er dyrt, men det er verdt det. Til tross for at hotellet er stort og har mange gjester, er personalet kjempe hyggelige. Frokosten er helt topp med egen kokk som lager det du måtte ønske av omeletter osv. Vi fikk gratis champagne på rommet den dagen vi kom og det er gratis champagne til hver frokost. Man får store håndklær hver dag til bassenget/stranden. Det er et ringeknapp-system ved hver solseng som tilkaller servitører dersom man vil kjøpe noe å drikke. Vi kikker allerede på datoer for neste ferie her, det er et fantastisk hotell som anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, andrealP7143YL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amaremarbella, Gerente på Amare Beach Hotel Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2017
Google-oversetting

Dear Andrea,

Thank you very much for taking the time to share your comments and for your lovely words. It is important and make us happy that you have found us and enjoyed our facilities and services.

We are very committed to our guest's experience and we are so delighted that we met with your expectations with the breakfast, pool and beach area and our room design.
I will, of course, give your regards to the kitchen chef, he will be pleased to hear about it.
I´m happy to hear that you liked Marbella and I hope to have the opportunity of welcoming you back for another pleasant experience at Amare Marbella Beach Hotel.

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2017

Vi var veldig fornøyd da vi var der i fjor i Mai 2016 skal tilbake neste uke .

Ligger så bra til og vi syns servicen er helt topp.

Alt ligger i nærheten og vi liker og gå turer på strandpromenaden som er rett utenfor døren

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tone L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amaremarbella, Gerente på Amare Beach Hotel Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2017
Google-oversetting

Dear Tone L,

Thank you for staying at the Amàre Hotel again this year!

We are very happy that you have enjoyed our first-class services and exceptional location. Whenever you are up for another walk along the promenade we hope you will choose our beach hotel again!

Until then we send you sunny greetings from Andalusia,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2017 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i tre netter. Ett perfekt hotell for både par og venner.

Spør om ett rom mot sjøen. Balkongen er har nydelig utsikt over havet.

Det er egen Beach club på hotellet med strandstoler osv. Stranden ved hotellet er også bra.

Det beste er frokosten. Ett meget bra utvalg av retter og kokker som lager det du måtte ønske deg. Med ferskpresset juice til maten var den overlegen.

Vi bodde i 6. Etg. Perfekt høyde.

På toppen er det en Roof top bar med sinnsyk utsikt. Det er også dj her på ettermiddagen for litt after sun moro.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, AtleC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amaremarbella, Gerente på Amare Beach Hotel Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2017
Google-oversetting

Dear Atle C,

Thank you for choosing our Amàre Marbella Beach Hotel and providing us with such a positive feedback!

We highly appreciate that you enjoyed the concept of our adults only hotel right next to the beach and enjoyed the dj in the afternoon while relaxing on our comfortable sun beds.

We are looking forward to welcoming you again soon!

Warm regards from Marbella,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2016

Var her for andre gang. Egen strand, med tilhørende strandrestaurant. Utrolig bra service overalt. Fra en starter med frokost til de som jobber i alle funksjoner i hotellet. Pent og rent overalt.
Beliggenheten er perfekt. Rett ved stranden og alle spisesteder i gamlebyen rett bak hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Barolo665
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amaremarbella, Gerente på Amare Beach Hotel Marbella, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2016
Google-oversetting

Dear Barolo665,

Thank you for taking your time to share your thoughts and comments with all of us.
We are delighted that you enjoyed our services and facilities.
We place great importance in providing our guests memorable experiences. I would like to thank you on behalf of all the team for having chosen us during your stay in Marbella. We can’t wait to have the opportunity of welcoming you back for another pleasant and relaxing time at Amare Marbella Beach.

Warmest Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser