Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Marbella
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 295)
Filtrer anmeldelser
1 295 resultater
Vurdering fra reisende
739
321
134
58
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
739
321
134
58
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 295 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018

Reiste på tur med kjede som vi jobber med for å feire oss sjøl.Vi kunne ikkje ha bedre rammer å feire i, flott hotell,flotte rom og god mat. Godt utgangspunkt for å utforske område, eller bare ligge å nyte det ved basenget.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 19-thor-65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Los Monteros M, Director General på Los Monteros Spa & Golf Resort GL, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Dear 19-thor-65,

I would like to thank you for taking the time to comment on your recent stay in Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort 5 * GL.

Certainly, our resort has a great variety of lovely venues to host events. Our guests always congratulate us for exceeding the expectations of their celebrations.

It will be a pleasure to welcome you back to Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort 5 * GL to enjoy an unforgettable stay again.

Please, do not hesitate to contact our Reservation Department, where we will offer you a very special proposal for your next visit.

Sincerely,

Fernando Al-Farkh
General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Hotellet funker helt greit som golfhotell. Bra service, kjøring til og fra golfbanen av hotell et. Bra frokost. Golffee og buggie er inkludert i hotellprisen. Rommene kunne dog fått seg en liten oppussing.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Ludvigsen28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Los Monteros M, Director General på Los Monteros Spa & Golf Resort GL, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Ludvigsen28

Thank you for choosing Hotel Los Monteros 5 * GL on your recent visit to Marbella. We appreciate your comments, as they help us to improve our services and facilities.

Regarding your comment about the rooms, we inform you that we will work on it to give you a solution in the shortest possible time. Our goal is to exceed the expectations of our guests.

We hope you enjoyed a pleasant stay in Costa del Sol.

We would be happy to see you again in our establishment in the near future.

Sincerely,
Fernando Al- Farkh
General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2015

Bodde en natt i lavsesong. Utmerket service, flott oppfølging allerede ved bestillingstidspunkt, fikk oppgradering til deluxe rom for standardpris. Deluxe rommet hadde alt som forventet, fullt ustyrte store rom med balkong. Spiste en fantastisk seafood paella i til lunsj på en av restaurantene, relativt dyr, men et fantastisk måltid.Topp score! Meget god frokost, alt man forventer på et 5 stjernes hotell og litt til. Profesjonell diskret service i alle ledd. Spa avdelingen også bra. Kommer mer enn gjerne tilbake i høysesong hvor det nok er mere liv og røre! Da er også beachklubben åpnet for sesongen (28.mars såvidt det ble opplyst). Summa summarum, eleganse i klassiske omgivelser. Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2015
Takk, Jan_1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Los Monteros M, Director General på Los Monteros Spa & Golf Resort GL, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2015
Google-oversetting

Dear Mr. Jan_1959,

Thank you for taking the time to share your experience with us. Your feedback is very important for us, as it helps us to improve our services and facilities.

First of all, we appreciate your positive remarks about your experience during your recent stay. Thank you for your comments about our services and facilities.

Our aim is to offer our guests a relaxing holiday and we are really proud to know that you have experienced a nice stay during your recent visit. Thank you for your kinds words and for recommending us! We wait for your next visit!!

All Los Monteros staff remains at your entire disposal for any requirement you may need to assure a pleasant stay in the near future. Please, do not hesitate to contact our Booking Departments before your next visit in order to provide you the best available offer.

We look forward to welcoming you very soon!

Yours faithfully,

Fernando Al-Farkh
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2015

Vi hadde et supert ukeslangt opphold her. Det eneste som mangler er mer rimelige solsenger på stranden, og litt mer iver fra kelnerne. Frokosten manglet også en liten piff, men for all del, det meste er på stell på Los Monteros!

Romtips: Rom med terrasse har havutsikt.
Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, RuthLauritzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Los Monteros M, Director General på Los Monteros Spa & Golf Resort GL, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2015
Google-oversetting

Dear Mrs. RuthLauritzen,

Thank you for taking the time to share your experience with us. Your feedback is very important for us, as it helps us to improve our services and facilities.

First of all, we appreciate your positive remarks about your experience in our Hotel. Thank you for your comments about our services and facilities. Our aim is to offer our guests a relaxing holiday and we are really proud to know that you have experienced a nice stay during your visit. Thank you for your kinds words! We wait for your next visit!!

All Los Monteros staff remains at your entire disposal for any requirement you may need to assure a pleasant stay in the near future. Please, do not hesitate to contact our Booking Departments before your next visit in order to provide you the best available offer.

We look forward to welcoming you very soon!


Yours faithfully,

Fernando Al-Farkh
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2015 via mobile enheter

Tidligere ville jeg gitt dette hotellet *****. Var en tur på Los Monteros da jeg bodde i Malaga. Ble skuffet da jeg kom inn i resepsjonen. Ikke lenger noen dom tok deg i mot i døren eller hilste når man gikk inn i resepsjonen.
Syntes også korridorer og ganger begynner å bli slitt. Kanskje det er nødvendig å totalrenovere. Hotellet har potensiale.

Bassengområdet var fortsatt velholdt. Sist var det høy kvalitet på solsenger. Disse var nå slitt. Ved besøk for 10 år siden ble disse dekket opp med madrass, laken og håndkle. Ved besøket var det noen slitte madrasser med slitte håndkler tilgjengelig. Fortsatt var det stille og fredelig rundt bassengområdet.

El Cabane var dessverre stengt dagen vi besøkte hotellet, så får ikke vurdert dette.

Tror hotellet burde pusses opp og jobbe videre for å gjenopprette hva det en gang var.

Hotellet er i mine øyne offisielt 4 stjerner, men det skuffet såpass fra hva det var at jeg gir det 3

Dato for oppholdet: mai 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, andreO-NOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Los Monteros M, Director General på Los Monteros Spa & Golf Resort GL, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2015
Google-oversetting

Dear Mr. Andre O,

Thank you for taking the time to share your experience with us. Your feedback is very important for us, as it helps us to improve our services and facilities.

First of all, we appreciate your remarks about your experience in our Hotel. Thank you for your comments about our services and facilities.

We regret to hear that your overall experience was not up to your standards. We are really surprised about it as our guests always congratulate us for our facilities and gardens, our personalized service and for being a very charmed hotel.

We really look forward to welcoming you soon in order you could change your impresssions about your recent stay. We can confirm you that you will enjoy an unforgettable stay!

All Los Monteros staff remains at your entire disposal for any requirement you may need to assure a pleasant stay in the near future.


Yours faithfully,

Fernando Al-Farkh
General Manager




Please, do not hesitate to contact our Booking Department before your next visit in order to offer you the best available rate.

Yours faithfully,

Fernando Al-Farkh
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser