“oversaltet mat - uspiselig”
Anmeldelse av Trocadero Arena

Trocadero Arena
Vurdert som nr. 285 av 1 438 Restauranter i Marbella
Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Alle rettene vi fikk var så salte at det var uspiselig - 5 gjester: Mixed Paella for to personer, entrecote og tagliatelle med trøffel og sopp. Seabass var eneste som var litt frisk. Vi klarte ikke spise mer enn 1/4 del av maten - fordi det var så salt. Verste restaurantopplevelse ever! Dessert: 3 sjokoladefondant - til og med de var salt! Kommer aldri tilbake. Beliggenhet var flott. Antall kelnere var mange. Regning på 300 Euro.

1  Takk, Bente G

Anmeldt 4. mai 2022 via mobile enheter

Forrige besøk var 2019, og her har tiden stått stille vedr. interiør, men mat og service har fått seg en positiv oppdatering.
Runde med Champagne før herlige forretter og fisk hovedretter. Dagens lokale fiskede og grillet Sea Bass.
Nydelig hvitvin fra Albariño var ledsager gjennom måltidet.
Stedet yter alt fra solsenger og lunsj på dagtid og gode middager på kveldstid.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, SveBra
Anmeldt 26. oktober 2021

Godt å være tilbake igjen, etter en laaang koronapause. God service, kjekke ansatte, fantastisk mat, og det som trolig er Marbellas fineste solnedgang: Vi kommer garantert tilbake, om ikke altfor lenge, håper jeg!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, 919magnek
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Så var det bryllupsdagen til noen venner av oss, og med innlagt bekvemmelighet i sen lunsj.
Alt virket profesjonelt, helt jeg ba de rydde bordet for knust glass (masse småbiter) og til forretten skulle leveres.
Ikke alle fikk sin(e) matretter, og det kom ting vi ikke hadde bestilt. Det rette ordet er; Kaos!
Maten var generelt bra (kjøkkenet), men logistikken mellom kjøkken og den som skulle innta rettene, var fraværende.
Dette stedet trenger at noen tar tak (før folk slutter å komme)
Få rutiner på plass så kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, SveBra
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Har vært her flere ganger. Super beliggenhet på stranda. Du kan velge om du vil sitte inne, ute ved spisebord eller i sofagrupper eller på solsenger på selve stranda. Ganske kult interiør i en «lodge-aktig» stil. Passer til både forretningslunch/-middag og til mer uformelle anledninger. All mat er god, men jeg anbefaler spesielt sjømatpaella med sort ris. Bra glutenfrie alternativer utenom til dessert. Ikke det billigste stedet, men ok i forhold til kvalitet på mat og service og beliggenhet. De fleste servitørene snakker ok engelsk.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, oddvarf2017

Reisende som så på Trocadero Arena, så også på

Marbella, Costa del Sol
Marbella, Costa del Sol

Har du vært i Trocadero Arena? Del dine erfaringer!