Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 019)
Filtrer anmeldelser
2 019 resultater
Vurdering fra reisende
928
733
214
91
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
928
733
214
91
53
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 019 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2017

Et fantastisk hotell, med kort vei til strand og by. Bra mat serves på hotellet, frokost, lunsj og middag.
Meget bra opplevelse. Er aktiviteter for barn og voksne i omgivelser som er supre.
Kommer alltid igjen til dette hotellet.
Også neste år!!

Romtips: Meget bra hotell, uteområde og lokasjon. Kommer alltid igjen!
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, Cfg29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gexmanagermarbellab, Director de Relaciones Públicas på Melia Marbella Banus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017
Google-oversetting

Dear Cfg29

Always is a pleasure to receive guests feedback but yours is especially motivating because a five star is the best feedback for us!

We are more than happy to know we could reach your expectations and you joined our Melia Experience. In addition, we are proud you enjoyed our buffet restaurant and other Food & Beverage facilities.

Looking forward to host you again

Lots of hugs.

Luis Guijo
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2016

Flott hotell med kort vei til stranden og ca. 500m gange på strandpromenaden ti havnen l Puerto Banus, stort og fint bassengområde. Flott rom med gode senger, god frokost og veldig bra service. Vi hadde en konferanse på hotellet og lokalene vi benyttet var lyse og fine.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, StigS311
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
cristinavillalba2016, Guest Experience Department på Melia Marbella Banus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2016
Google-oversetting

Dear Stig S,

On behalf of the entire staff of Meliá Marbella Banús, I would like to thank you for having chosen us for your recent stay in Marbella, as well as taking the time to send us your comments.

It is always great to know that our guest appreciate and enjoy our superb location and our facilities like our spacious room and our comfortable beds.

Our appreciation again for sharing your experience and we look forward to welcome you back in the future.

Best regards,

Cristina Villalba
Guest Experience Department.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2016

Hei.... For femte gang på dette hotellet og det er fortsatt meget bra! Rent, pent med god service. Ypperlig plassering nær sentrum. Uteområdet til hotellet er supert, både for voksne og barn. Trygt område.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, Cfg29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Guest Experience Manager på Melia Marbella Banus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2016
Google-oversetting

Dear Mr. Cfg29,

It has been very kind of you, that you took the time to let us know about your last amazing experience at Meliá Marbella Banús!

First of all, we are glad to inform you that it has been a great pleasure for us to have you here for the fifth time and it is really more charming to hear that you have had again an enjoyable stay with us and that you were delighted with the hotel facilities and our staff once again.

Our appreciation again for sharing your experience and we look forward to serving you in the future.

Fernando Preto,
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2015 via mobile enheter

Hotellet har høy standard på service (for det meste), men på noen områder faller de igjennom (baren). Svært god frokost (med cava!), og eller svært god service i pool-baren. Rommet vårt har vært fint en gang, men bar tydelig preg av å være svært slitt. Vurdere å be om nytt rom p.g.a et svært slitent og lite vedlikeholdt bad, men tok oss ikke bryet. Kommer nok ikke tilbake hit....

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, IngunnHauknesL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Guest Experience Manager på Melia Marbella Banus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2015
Google-oversetting

Dear Ingunn Hauknes L,

We are very sorry if during your stay with us you could find some inconvenience. Do not hesitate that we will follow your remarks. We feel so sad if some aspects of our service did not meet your expectations. Be sure that your comments will help us to keep improving our service and product.

Regarding to the room, let me reccomend you for your next visit our renovated The Level room... They will not leave you indifferent and they will exceeds all your expectations.

We would be glad to have the opportunity to receive you once again in our Hotel and change your last impression,

Warmest Regards,

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 9. august 2010

Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen mennesker fungerer.
Dette var mitt fjerde oppholdet i Marbella Dinamar/Banus og det var like bra som alltid.
La oss håndtere "klagene" om staben først, alle negative ting er fullstendig søppel etter mitt syn!
- Noen er kanskje litt mer modne enn på andre hoteller, så de vil nok ikke utføre veggspark rundt deg hele dagen, men her er et tips - lær noen grunnleggende spanske ord - "Takk, god morgen/kveld, hvordan har du det?" osv osv. Vær vennlig mot dem og du får all den varme, hjelp og vennlighet du kan håndtere!
Hotellet var plettfritt som alltid og restaurantmaten varierte til alle tider, fersk og et omfattende utvalg.
bassengområder herlige og avslappende med personalet som var hjelpsomme og diskré.
Ikke tro disse løgnhalsene - noen mennesker ville finne feil med paradis!
Det er ett flott hotell for en avslappende ferie.

2  Takk, JoseyWales3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Fernando Preto R, Director de Relaciones con Clientes på Melia Marbella Banus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2016
Google-oversetting

Dear JoseyWales3,

Thank you very much for sending your opinion in 2010.
We hope to have the opportunity to welcome you again very soon at Meliá Marbella Banús Hotel and let you enjoy the new changes experienced by our structure since.

We will be expecting you!

Warmest Regards,

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser