Den beste tapasrestauranten i Marbella. Veldig koselig og intim plass med nydelig mat og drikke. Anbefales!
14–18 av 1 014 anmeldelser
Beste tapasbaren i Marbella - garantert! Maten var fantastisk, fra første til siste rett. Personalet var kjempe hyggelige, og restauranten var veldig koselig. Hit skal jeg absolutt tilbake!
Kvelden startet noe dårlig med at de lå etter skjema så vi kom inn ca. 20-30 min etter reservert bord, men dette var verd ventetiden!
Nydelig spansk tapas i et utrolig koselig lokale med en vennlig betjening. Absolutt å anbefale, men her må det reserveres i god til før!
Etter et par forsøk fikk vi endelig plass. Dette er en liten, men veldig bra tapasrestaurant. Vi var 8 i følge og alt av mat smakte fortreffelig. Husk å bestill bord i god tid og det er helt greit å sitte inne.
Fantastisk god mat, god vin og gode servitører. Helt topp👍 husk å reservere bord, det var egentlig ikke ledig da vi kom, men betjeningen fikset slik at vi fikk bord allikevel.
Ligger i en kjempefin gate, som i seg selv er verdt et besøk!!!
Thank you very much for your kind review, we are so glad you enjoyed your dinner with us, and so glad we managed to accommodate you. We look forward to seeing you back at Arco in the near future, and wish you a lovely summer!