“Greit nok”

Vurdert som nr. 272 av 1 430 Restauranter i Marbella
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. september 2022 via mobile enheter

Helt grei mat og service. Vi var 2 par sammen. De vinkelner hadde tatt bestilling av par nr 1 gikk han uten at par nr 2 fikk bestille. Skapte en morsom situasjon men er jo ikke helt slik det skal være 😀 maten var stort sett helt greit som forventet i et område med mange restauranter

Dato for besøk: september 2022
Takk, 692sveins

Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Ble godt mottatt.
Bestilte pastaretter og en entrecôte. Vi gikk også for en sangria som en starter.
Pasta carbonara var veldig tørr. Pasta med sjømat var god men liten porsjon.
Vi bestilte glass med rødvin, men dette glemte kelner. Måtte spørre etter.
Etter måltidet bestilte vi kaffe. Den kom aldri. Klaget til kelner når betalte men han gjorde som ikke forstod.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, avva123
Eduardo Pablo V, Director General på El Balcon de la Virgen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Sin duda opinion manipulada 100 x 100 , la envidia es muy mala colega, que dios te de salud.....

Anmeldt 26. desember 2019 via mobile enheter

Valgte restauranten da den så koselig ut fra utsiden. Vi ønsket å spise kjøtt og valgte blandet kjøtt. Ble ikke spurt om type poteter eller tilbehør. Kjøttet ble servert med pommes frittes og litt grønnsaker. Kjøttet var tørt og lite smak. Måtte bestille mer tilbehør. Dette var feriens dårligste matopplevelse.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Geiros68
eduard0pabl0v, Director General på El Balcon de la Virgen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

sr o sra....casualmente LA PARRILLADA MIXTA, es nuestro plato estrella , esta conformado por carnes de primera calidad, solomillo de ternera , entrecote, solomillo de cerdo iberico , chuletilla de cordero lechal de burgos, pollo, chorizo criollo y morcilla,...esto sale con guarnicion de patatas NATURALES fritas y verdura FRESCA al wok.- Cualquier otra guarnicion se solicta aparte pero es muy raro que se opte por esta opcion.- por lo tanto su opinion es totalmente con MALA INTENCION , seguramente algun poco profesional del sector lo convencio para emitir este comentario malintencionado o bien un perfil falso ya que es muy habitual ...si viene de vacaciones no venga a molestar y perjudicar al que esta trabajando y si no es asi...que DIOS lo jusgue .....marbella no quiere gente como USTEDES....

Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Veldig vennlig og god service. Spiste gode tapasretter og fikk anbefalinger på hva vi burde velge. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, kristianb1979
Eduardo Pablo V, Director General på El Balcon de la Virgen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Muchas gracias Kristian te esperamos pronto...

Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Nydelig mat og kjekk betjening. Satt ute i smal gata, veldig fint og spesielt. Utrolig fin plass i gamlebyen. Anbefales👍

Dato for besøk: august 2017
Takk, torillj2013

Reisende som så på El Balcon de la Virgen, så også på

Har du vært i El Balcon de la Virgen? Del dine erfaringer!