Vi bodde tre uker på hotellet i slutten av oktober og første del av november 2018, og oppdaget at hotellets beliggenhet bak det mye større Sol-hotellet begrenset solforholdene og utsikten mot stranden. Verken morgen- eller ettermiddagssolen var slik en fikk inntrykk av fra turoperatørens beskrivelser i prospektet.
En av de positive sidene ved hotellet var det nyrenoverte rommet og moderne badet med god belysning og behagelig varme og ventilasjon. Et negativt forhold var den dårlige lydisolasjonen mellom rommene. Norsk TV på rommet var i utgangspunktet positivt, men fungerte dessverre dårlig mesteparten av tiden. Derimot var gratis og meget rask WiFi et stort pluss. Vi vil også fremheve det daglige renholdet av rommet som var meget bra.
Både personalet i resepsjonen og i spisesalen var imøtekommende og hyggelige. Maten var også god de fleste dagene. Vi vil også nevne at det ble arrangert underholdning og dans flere ganger i uken i restauranten.
Konklusjonen blir at hotellet fungerer godt, men kanskje uten det helt store særpreget.
Men det virker litt merkelig at det brukes betegnelsen "suite" om leiligheter som består av ett enkelt rom.Mer