Familie på fire som spiste lunch her. God mat. Særlig burgeren var spennede og godt tilberedt. Kjekt med litt alternativt tilbehør på den som rødbeter og eple ved siden av. Også pluss for at den ble servert med god majones ved siden av. Pommes fritesen til burgeren var perfekt tilberedt. Det er ikke alltid dette er tilfelle så kjekt når det er bra.
Vi kom over plassen ved en tilfeldighet. Meget hyggelig vertskap og kjekt at Ellen kom bort til oss etter maten. Espresso var også meget bra.
Bordplasseringen ute med lett skrånende bord er i beste fall kreativ utnyttelse av plassen. I verste fall er nok det grunn nok for mange til å gå forbi denne plassen selv om maten er bra. Jeg ville sterkt vurdert å finne en annen løsning på dette. Fiks bordene slik at bordplaten blir rett i det minste og kanskje gjøre noen grep med stolene. Da kunne det som er en ulempe nå blitt en morsom vri.