Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 301)
Filtrer anmeldelser
4 301 resultater
Vurdering fra reisende
955
1 634
1 020
415
277
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
955
1 634
1 020
415
277
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 301 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2017

Ligger i gamlebyen og sentralt i forhold til restauranter og shopping. Bratt bakke ned til stranden.
Svømmebasseng ute og inne og god frokost. Veldig greie rom vi hadde med havutsikt. Hotellet ble helt fullt de siste dagen og da merket vi at det var et STORT hotell. Spisesalen var full til frokost og høyt støyniva 92 DB målte jeg den ene dagen. Hotellet er et veldig bra hotell i Torremoilinos og vi kan absolutt anbefale dette

Dato for oppholdet: desember 2017
1  Takk, Bjstulen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BLS H, Customer Reviews Manager på Gran Cervantes by Blue Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2017
Google-oversetting

Hello Bjstulen.
Thank you for taking the time to comment so positively on your stay at our Blue Sea Gran Cervantes Hotel. We are happy to see that in general your satisfaction is high and that you have spent a few happy days with us. Your information is sure to be very interesting to other readers. Thank you again and always welcome.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2017

Dette er ett stort hotell. Hotellet var litt for stort for oss. Det er 2 svømmebasseng ett var i 9 etasje og her var det sauna også. Det var desverre ikke servering her oppe, så de fleste var nede. Vi hadde all inklusive, og dette tar vi ikke igjen. Vi kan ikke klage på maten ,men den begynte å bli kjedelig. Så til rommene.. helt ok men noen harde senger og en tarm av en hodepute. Betjening var hyggelig og greie. Renhold hel ok Svarer seg og ikke være så høyt oppe i etasjene, da heisene var trege,

Romtips: beste utsikten er nok i de øverste etasjene, men da må du like å vente på heisene.
Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Per518
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BSHotels, Quality controller på Gran Cervantes by Blue Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Google-oversetting

Dear Per518,

Thank you for taking the time to share your feedback.

I looking forward to see you soon.

Best regards,

Sergio Robles
Quality controller

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2017

Rommene ok, renhold ok, safe på rommene men koster 39Euro pr dag, Wifi koster 29Euro, gratis kun i resepsjonen. Mat elendig samme utvalg hver dag var der i 14 dager.
Opplevde gjester engelske fulle og gale, bråk med knusing av møbler som ble kastet ut fra balkongen. Disse engelske gjestene fikk holde på uten å ta hensyn til andre gjester, dette burde hotellet gjort noe med, masse fyll i baren. Underholdningen var ellers topp.
Reiser neppe til dette hotellet igjen.

Romtips: Be om rom på solsiden, inngangspartiet har kun sol ca 2 timer om morgenen
Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Bente I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2016

Veldig sentralt kun få meter fra gågaten,,,kort vei til strand,,,kan ta heisen ned til promenaden.4 stjerner er vel litt drøyt men ok hotell i sentrum av Torremolinos. Tak terrasse med innendørs basseng i den kalde tiden,fin utsikt fra toppen der.
Internet dyrt og dårlig styr unna.Baren ok med matservering

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Freedom321237
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Blue Sea H, Quality controller på Gran Cervantes by Blue Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for choosing our hotel and for taking the time to share your feedback with us. Without further ado, we look forward to see you soon and we hope you can recommend us to friends and family.
Best regards,
Sergio Robles
Quality controller

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2016 via mobile enheter

Ikke bra. Må betale for nett som ikke funker. Sengene er hare og rommene dårlig. Maten er helt lik hver dag og lite utvalg som egentlig ikke smaker godt heller. Bassenget er en vits. Begge er små og vannet er skittent. Treningsapparatene er ødelagt. Og ikke bli overrasket om ting på rommene også er det. Jeg hadde ikke kjøleskap eller TV som funket. IKKE DRA TIL DETTE HOTELLET!!!

Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, Vegard A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser