Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 947)
Filtrer anmeldelser
2 947 resultater
Vurdering fra reisende
1 590
893
318
99
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 590
893
318
99
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 947 anmeldelser
Anmeldt 1. november 2016

Flott beliggenhet ved stranda, lukket område med flere bassenger, solsenger, bar, treningsrom, vennlig, smilende og hjelpsomt personale, frokost med alt man kan ønske seg! Godt renhold og veldig god plass på rommene.

Romtips: Rom fra 3. etasje og opp, ved inngangspartiet anbefales (rom fra ..15 - ..01)
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, sivmw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SolHouseAloha1, Deputy Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2016
Google-oversetting

Dear sivmw,

Thank you for having taken the time to share your detailed comments concerning your recent stay at the Sol House Aloha Costa del Sol, it could help other eventual guest to have a better knowledge of our services.
It is a pleasure to hear that our location and services have been appreciated during your stay.
Your comments on our food and beverage offer are very important, as they help us to review and improve our services.
Glad that you had a pleasant stay within our Hotel, we are looking forward to seeing you again.

Your Sincerely,
Sebastien Boue
Deputy Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2016

Hotellet ligger fint til rett ved stranden. Personalet er hyggelig og rommene fine, selv om badet er trangt. Standarden på hotellet er ellers helt som forventet i denne prisklassen. Vi spiste kun frokost her og det var dessverre en skuffelse. Hvis man ønsker et sundt kosthold var det lite å velge i. Salat eksisterte ikke og frukten var for det meste umoden. Juice var billig kartongvare og yougurten alt for søt.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Gerhard G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yusel R, Guest Experience Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2016

Takk for at du gjennomgår Sol House opplevelse.

Vi er glade for å vite at du har hatt vår gunstige beliggenhet.

Jeg har allerede delt problemet du ber rapportert med lederne for de som er involvert for å unngå lignende situasjoner i fremtiden avdelinger, vil vi gjerne beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.

Forhåpentligvis kan vi ønske deg velkommen igjen snarest for å nyte en annen "strålende tur"!

Varmest,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2016

Ett greit opphold med mange pluss og noen minus:

Pluss:
Rommene har ekstra "stue" med sofa, bord stol og tv. Soverommet har også tv og kjøleskap for drikke samt safe. Litt trangt bad. Grei terrasse med stoler og bord. Sjøutsikt. Skiftet på senger fire ganger. Tre basseng + barnebasseng. To barer ved bassengene der ett også serverer lunch. Også levende og tidvis bra musikkunderholdning ved barbassenget hver ettermiddag. God stemning. Hotellet har egen strandsone. Underholdning hver kveld i foajebaren. Kilometervis med strandpromenade og nærhet til Marinaområdet med nydelig arkitektur og masse butikker og restauranter.

Minus:
Frokostsalen var særdeles bråkete og manglet lyddemping. I tillegg musikk. Men frokostbuffeten var god.

Kamp om solsengene. Støyende diskomusikk fra to retninger selv om over halvparten av gjestene var 50-60 +.

Romtips: Alle rom har egen stue med sofa,, bord, stol og TV.. 9 etasjer og tre blokker.
Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, sveinolavs31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yusel R, Guest Experience Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2016
Google-oversetting

Dear

Thank you for reviewing your Sol House experience.

We are delighted to know that you have enjoyed our privileged location and facilities.

I have already shared the issue you kindly reported with the heads of the departments involved in order to avoid similar situations in the future, we would like to apologise for any inconvenience caused.

Our hotel belonging to the company Meliá Hotels Internationals and meets the standards of the brand Sol House, where we seek to offer vibrant holidays to all our customers and extraordinary experiences where the protagonist at all times is music,

Hopefully we can welcome you again soonest in order to enjoy another "brilliant trip"!

Warmest,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2016

For mange trapper overalt! Det er dårlige heiser som trenger 2-3 personer til å operere! Ikke akkurat barnevennlig hvis du må dra med deg barnevogn overalt.
Barnebassenneget er lite og der er ingen leker, ingen sklie eller beskyttelse mot sol. Ikke lekeplasser på hotellet eller i nærheten.

Romtips: Bråkete overalt
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
1  Takk, adrianr140
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yusel R, Mixologist Assistant på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2017
Google-oversetting

Dear adrianr140,

First of all, we would like to thank you for taking the time to share on TripAdvisor your experience at Sol House Costa del Sol.

Since we do take the comfort and satisfaction of our guests very seriously, I am really sorry to read about your concerns and to know that your experience with us did not meet your expectations on this occasion. Anyway, let me inform you that in our hotel we have located in different points lifts and elevators that make accessible all the access of the hotel.

We take into consideration your words in a continuous improvement. Thank you for noticing and leaving a review.

Kind Regards,

Walter Vergano
Mixologist Assistant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2016

Flott beliggenhet rett ved stranden, strandpromenaden og den nydelige havnen. Frokosten var utrolig bra med alt du kunne tenke deg. Timene svarte til forventningene vi hadde fra bildene fra hotellet. Personalet på hotellet var hyggelige og svært service minded. Bra bassenger men du måtte legge håndkleet ut tidlig for å få en bra plass, men på stranden var det alltid solsenger

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, 782sivk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yusel R, Guest Experience Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2016
Google-oversetting

Dear 782sivk,

First of all I would like to thank you for choosing Sol House aloha Costa del Sol for your holiday. We are very happy to know that you have enjoyed our location and facilities and return home carrying with you good memories of your experience with us.

You are right, our hotel is in a very good location near the main atractions of the area with a lot of restaurants, shops and the beautiful Puerto Marina and in a few minutes walking to the center of Torremolinos or Benalmádena. Your comments are very important for us because they help us to improve our facilities and services and every day we work hard to provide better levels of quality and services.

About your comment concerning to the sunbeds in our pool area I would like to let you know that we are doing our best to comunicate to all our guest that they are not allowed to reserve the sunbeds with their towels if they will not used and the sunbeds are for the use of all our customers, so is logical that if a person are not in the pool area they should give the posibility to others to use and enjoy this facility, take note that at this seasson of the year we are having very high levels of ocupation and our recently renovated pool is very apreciated for all our customers.

Thank you very much again for your comments and we are hoping to welcome you back in your House in Torremolinos.

Best regards,

Yusel Rodríguez Rodríguez
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser