“God mat og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Meatina Steakhouse

Meatina Steakhouse
Vurdert som nr. 21 av 869 Restauranter i Torremolinos
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Var her tidligere i ferien. Maten og stedet var så bra at vi måtte tilbake hit nokre dager senere. Anbefaler andre å prøve BBQ spareribs. Kjempe godt! Betjeningen var hyggelige og ikkje noke påtrengende, restauranten var koselig.

Takk, Einen93
Aleksandra, Propietario på Meatina Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022

Thank you for sharing this lovely review and for coming back! I’m sure everyone will give us a try, after your recommendation! We are looking forward to seeing you again!
Take care
Team
Meatina Steakhouse

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Veldig fin plass å sitte på kvelden da resturanten er plassert i en koslig liten gate. Vi bestilte begge pork rib og maten var helt nydelig. beste pork riben vi har smakt i torremolinos til nå.

Servicen var upåklagelig. Servitørene var lett tilgjengelige, hyggelige og ikke masete. Veldig profesjonelle.

Her kommer vi til å ta turen igjen.

1  Takk, Andrea F
Aleksandra, Propietario på Meatina Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Gracias!!! Es un comentario muy, muy bonito y agradecido! Nos encanta saber que oponían nuestros huéspedes!
Nos complace saber que habéis disfrutado unas de las mejores costillas en Torremolinos y que la cena con el servicio atento de los camareros ha sido una experiencia bonita y para volver a repetir!

Os esperamos aquí en Meatina Steakhouse.
Un abrazo y hasta pronto!
Equipo Meatina

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Jeg og fruen delte en mini ribs starter som var meget mør, saftig og smakfull! Vi begge spiste hamburger som falt veldig i smak, og her får du hamburgerkjøtt istedenfor kompakte karbonader som vi har opplevd andre steder her. Vi avsluttet kvelden med hver vår nydelig dessert og cocktail!
Lokalet og servicen var upåklagelig!

2  Takk, Camper25424054475
Aleksandra, Propietario på Meatina Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Muchísimas gracias por vuestro comentario tan espectador! Me alegro que habéis disfrutado la experiencia Meatina! Costillas, hamburguesas, postre y cocktails! Una experiencia más que completa! También me alegro que servio fue implacable! Esperemos poder volver a veros otra vez en Meatina Steakhouse.
Un saludo cordial
Equipo Meatina

Anmeldt 9. oktober 2019

Det var fantastisk service og mat, det er verdt et besøk!! Atmosfæren er behagelig og man kan enten nyte en god drink eller nydelig mat.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Lisbeth G
Meatina, Propietario på Meatina Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2019

Thank you for this lovely review and recommendation! We are happy to read such a compliments about our food and service!
Hope you can visit us again in near future!

Our best regards
TeamMeatina

Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Meget koselig restaurant som serverer ypperlige retter. Kelnerne er meget serviceinnstilt. Bifftrettene kan anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 356bj_rnv
Meatina, Propietario på Meatina Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2019

Thank you for taking time and sharing your lovely feedback. It is great to know that you enjoyed dinning experience at Meatina.
Looking forward to seeing you again.

Regards
Team Meatina

Reisende som så på Meatina Steakhouse, så også på

Torremolinos, Costa del Sol

Har du vært i Meatina Steakhouse? Del dine erfaringer!