Lagre

USD 27,29
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Alhambra på
fra USD 27,29
fra USD 47,13
fra USD 38,36
fra USD 32,87
Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Det er meget viktig å forhåndsbestille billett, særlig for Nazirens palass. Var der i gruppe på 7 voksne. Tar tid å gå rundt, kommer lett fra hverandre. Avtal et treffsted. Alt var imponerende: størrelse, utføring, blomster, ALT. Samtidig blir man uten særlig historisk kunnskap også tilslutt lei…….

Dato for opplevelse: mai 2022
1  Takk, RolfH682
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Hvis du skal hit må du booke 3 mnd i forveien. Vi hadde kombi billetten. Husk at angitt tidspunkt på denne billetten er til palasset og du MÅ være der da ellers slipper de deg ikke inn. Vi måtte først hente billettene ved ticketoffice fordi vi hadde med tenåring.Hvis du har mulighet hent de dagen før. Husk pass for alle personene. Når du har billettene må du gå ca 7 min til palasset å stå i kø til din slot tid. Men det er så verdt det. Mye folk

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, beatev115
Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

Det var en opplevelse å tilbringe en dag i dette praktfulle området. Helt unike kulturskatter som er godt bevart og tilgjengelig for publikum. Vi var litt utenom sesongen, så køen var helt Ok. Kan fint gå her flere ganger om er heldig å være i nærheten.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Tone Ragnhild R
Anmeldt 30. desember 2019

Vi hadde en veldig bra guide som het Marco.Hans herlige ironi og humor gjorde historien om Alhambra enda mer interresant og spennende. 3 timer gikk fort, bra at det var innlagt pause tilmat og drikke.

Dato for opplevelse: september 2019
2  Takk, hege19702015
Anmeldt 23. november 2019

Vi har vært her ved to tidligere anledninger, men denne gangen gikk vi grundigere til verks med en meget bra engelskspråklig guide. Han var utrolig kunnskapsrik og ga oss skikkelig valuta om historien til dette flotte stedet. Man bør ikke besøke dette store stedet på egenhånd. Kostnaden med en guide er verdt hver krone.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, trondo685