Hyggelig sykkeltur med Gregor. En totimers tur innom flere severdigheter. Kunnskapsrik guide med god informasjon.
Vi hadde ein kjempefin segwaytur i lag med Sara frå Play Granada. Turen tok 2 timar og vi køyrte Segway gjennom trange og kronglete gater til ulike severdigheiter i Granada. Sara var ein flink og tolmodig guide. 10-15 minuttar opplæring i Segway før det var ut i gatene.
Vi bestilte billetter til Alhambra, guide og Segwaytur i Granada gjennom det lokale Play Nerja. Vi kjørte til Granada i egen bil. Lurt å parkere på Alhambra Parking, så slipper man å kjøre inn i Granada. Play Alhambra sitt kontor ligger ca. 15 min spasertur fra parkeringen. Vi ble møtt av en veldig hyggelig stab. Vi begynte vårt besøk med en to timers Segway tur i gamlebyen. Kjempegøy for både unge og ikke fullt så unge (vi var 3 voksne og 2 tenåringer). Ingen hadde stått på Segway før, men etter en rask opplæring fra guiden gikk det som en lek! Etter Segway hadde vi en times lunsj før den guidede turen i Alhambra startet. Vi var en gruppe på 10 som hadde en nesten 4 timers omvisning med en utrolig flink guide. Play Alhambra kan anbefales på det varmeste. Hele dagen kostet ca. 5000.- for 5 personer.
Vi hadde en Segway Tour gjennom den enorme og skjulte perle i Granada, en spesiell takk for den aller beste og enestående guiden; Rosa Lopez Garrido, hun viste oss rundt i Granada og dens mektige historie, med god kunnskap og lidenskap, og en klype humor, og anbefales på det meste! Hasta luego
Ommer A.
Vi hadde i utganspunktet tenkt oss til Alhamra, men ingen biletter å oppdrive. Da ble denne e-bike sykkeltur et svært godt alternativ! Vår guide Zane ivaretok alles sikkerhet, hun var god til å stoppe opp mange steder for å vise oss byen. Hun øste av sin kunnskap under hele turen, slik at denne sykkelturen på 2 timer ble til en god opplevelse. En bør ha syklet litt før, da det er noen bratte bakker man skal opp!
Dette er tredje gangen jeg har kjørt segway i ulike byer, og dette er en av mine beste opplevelser. Irene vår guide var veldig kunnskapsrik og viste oss rundt i byen.
Jeg kan absolutt anbefale dette.