Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Katedralen i Sevilla på
fra USD 28,92
Mer informasjon
fra USD 26,61
Mer informasjon
fra USD 21,92
Mer informasjon
fra USD 37,00
Mer informasjon
Anmeldelser (23 906)
Filtrer anmeldelser
23 906 resultater
Vurdering fra reisende
16 535
5 797
1 292
177
105
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16 535
5 797
1 292
177
105
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 23 906 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2014

Katedralen MÅ bare sees. Den er en opplevelse både utvendig og inne. Midt i katedralen står verdens største altertavle bak et enormt gitter i renessansestil omgitt av 1000 figurer. Katedralen er 56 m høy og vakker. Store flotte søyler, praktfulle mosaikkvinduer. Flere stilarter finner man. Det er sagt at byggherrene sa: La oss bygge så stort at kommende generasjoner vil tro at vi er gale. Katedralen er den tredje største i verden , bare slått av Peterskirken og Saint Paul`s Katedralen. La Giraldatårnet (værhanen) er et praktfult skue .Tårnet er 93 m høyt. Man kan nyte utsikten fra tårnet. Det er ikke trapper men en rampe. Det er fordi de adelige og geistlige skulle kunne ri opp. Slå den!!!!

Dato for opplevelse: februar 2014
Takk, Elin-Per
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2014

Det sies at katedraler er tredje største i verden, og at det er den største i flatemål. Nydelig utsmykket kirke, og man kan forundre seg over at man opp gjennom århundrer har samlet og bygget slike stasbygg. Gå rundt den en gang før du eventuelt går inn. Det koster penger for å komme inn i hagen, noe vi ikke gjorde. Ellers var deler av kirken avstengt. Mørkt

Dato for opplevelse: januar 2014
Takk, Svein U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2013

Vi hadde dårlig tid å se oss omkring, 2 par, så vi valgte ut Katedralen.
Vi tok hest og vogn som vi ble tilbudt utenfor Katedralen, absolutt verdt å ta. Tok ca 40 minuter å ta runden og vi fikk sett så mye mer enn hva vi ville uten den rundturen, kostet 45 euro for 4 personer, deretter gikk vi inn i Katedralen som var helt magisk.

Dato for opplevelse: desember 2013
Takk, Torill S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2013

Er åpen til 16.00 veldig vakkert og stort. Kunne ønsket mer informasjon på flere språk. Ellers alt i alt avsolutt verdt å besøke

Dato for opplevelse: august 2013
Takk, amalwat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2013

Artig med en tur innom denne gotiske katedralen og beskue kisten til Christoffer Colombus. Ellers var den fin, men ikke like kul som katedralen i Praha. Mye restaureringsarbeid. Ok med en tur opp i Giralda tårnet for å beskue utsikten.

Dato for opplevelse: august 2013
Takk, KennethP149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser