Det er fantastisk å være her. Godt klima flott park og helhetsinntrykket er 10/10.
Plaza de Spania er utrolig nydelig.
Plaza de Spania er utrolig nydelig.
Vi var så heldig at vi fikk plass på Siken hotel. Derfra er det en kort tur langs hovedgaten i retning gamlebyen. På høyre siden ligger det en fantastisk park som man går igjennom. Så kommer man direkte på den spanske plass. Fantastisk skue hvor det også er laget en liten elv som man kan leie båt. Imponerende keramikmosaiker og en flott stemning rund plassen. Er virkelig verd en tur
Grandissimo! Har ikke ord for å beskrive dette mesterverk. En av de mest imponerende steder i verden!
Plaza de Espana er visuelt praktfull. Halvsirkelformet med nydelig arkitektur og en park like ved. Anbefaler tur med hestedrosje (50 euro for 40 minutter) rundt i sentrum. Plass for 5 personer
Flott plass, må oppleves om man besøker byen. Ligger sentralt og er verdt et besøk. Kan også leie en liten båt for å ro rundt i vannet.
Her er det herlig å vandre rundt i området for operaen barbereren i Sevilla / Plaza de Torro. En vakker byggning med tilhørende park