Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 72
Expedia.com
USD 66
Bli belønnet med One Key
Hotels.com
USD 66
Bli belønnet med One Key
StayForLongUSD 84
AlgotelsUSD 90
PricelineUSD 72
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 342)
Filtrer anmeldelser
2 342 resultater
Vurdering fra reisende
1 110
989
181
40
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 110
989
181
40
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 342 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2022

Hotellet har romslige rom, hyggelig resepsjon, sitte område. Det er rent og pent over alt. Hotellet virker relativt nytt og moderne. Det er ca 15 minutters gange til strandpromenade/gamlebyen. Vi hadde frokost og den var bra, men ikke noe ekstra ordinært

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Extraordinary378624
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fernando Soto, Director General på Hotel Zinema7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022
Google-oversetting

Dear guest,
First of all, we want to thank you for your time making your review from your stay at the Zinema7 Hotel, a movie themed hotel.
We are glad to know that you have had a pleasant stay with us. We always try to offer the best service possible to satisfy the needs and expectations of our guests, achieving a very nice review from your stay.
We thank you again for your stay at Zinema7 Hotel and we hope to see you again in San Sebastian.
Receive a warm greeting,
Hotel Zinema7

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2017

Veldig bra lite hotel ikke langt fra sentrum. Fine rene rom med alt du trenger. Gode priser. Film tema så alle rommene er oppkaldt etter skuespillere. Tøfft liten bar og en deilig resturant med god mat. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAstoria7, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Zinema7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2017

Vi setter pris på din kommentar. Vi er glade for å vite at du likte hotellet, og vi håper å hilse på deg igjen på din neste tur til San Sebastián / Donosti.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2017 via mobile enheter

Stilig hotell med filmtematikk. Veldig hyggelig betjening og flott hotellrom. Vi ble overrasket over at det var lengre til gamlebyen enn vi trodde, i hvert fall tjue minutters gange. Men stille og rolig hotell som vi absolutt kan anbefale.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 911kristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAstoria7, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Zinema7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2017

Vi setter pris på dine kommentarer og vi er glad for å vite at han liker behandlingen av våre ansatte. Vi håper å ønske deg velkommen på din neste tur til San Sebastian / Donostia.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2014

Fin mottagelse av et profft mannskap, i en lys innbydende resepsjon. Inntrykket fulgte hele veien. Standard rom som ga det hele, stort bad, rikelig med plass i ett rom med kingsize seng og sittegruppe. Rent , nesten jomfruelig, akkurat det som skal til for en god natts søvn.
Frokosten ble inntatt i dertil egnede lokaler, med et smalt utvalg uten at det var noe som manglet.
For et hotell, for en by. Dette kan anbefales.

Romtips: Standard her kan måle seg med det meste.
Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Bonzo1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2014

Vi reiste med bil og da var dette hotellet ypperlig i forhold til å kjøre til og fra og en fin hotellgarasje. Hotellet i seg selv er en severdighet med film som tema. Fikk oppgradert rommet og fikk et flott superior-rom som hadde alle fasiliteter og en deilig, svær seng. Frokost for alle som overnatter der var helt ok og velsmakende. Et stykke inn til sentrum, men det er både fin gå-tur og taxier finnes om en vil ta det.

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, HaukenM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser